Jelentkezés 2019. évi szaktanácsadói képzésekre

A szaktanácsadói kapacitás bővítése érdekében az Oktatási Hivatal (OH) szaktanácsadói továbbképzéseket indít. A képzések célja a szaktanácsadói feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása.

Az OH meghatározta, hogy az általános bemeneti feltételeken túl mely megyékből, milyen szakterületekről és milyen speciális szempontok szerint várja a pedagógusok jelentkezését. A képzésekre azon kollégák jelentkezését várjuk, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat. A pedagógusok jelentkezésének rögzítése az intézményvezető feladata a www.oktatas.hu Saját oldal / Intézmény menüpontjában a Jelentkeztetés minősítési eljárásra, eljárások adatainak megtekintése (2018., 2019., 2020.) ikonon keresztül. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a jelentkeztetés elvégzése előtt a 2019T eljárási azonosító kiválasztása szükséges.

A jelentkezést 2019. május 22. és június 03. között a www.oktatas.hu felületen lehet rögzíteni.

A képzésre való jelentkezési időszak lezárását követően az OH elektronikus úton, a KIR-ben szereplő e-mail-címen értesíti a jelentkezőket a jelentkezés eredményéről.

Bővebb információt az alábbi tájékoztató anyagok tartalmaznak:

Dokumentáció sablonok

További információt az OH területileg illetékes pedagógiai oktatási központjaitól kérhet.

Nyomtatás