Jelentkezés a 2017. évi szaktanácsadói képzésekre

A pedagógiai szakmai szolgáltatások 2017. évi országos igényfelmérőjének adatai alapján megtörtént a szaktanácsadói létszám speciális szakterületi és földrajzi szempontok szerinti elemzése, amelynek alapján feltárásra kerültek a szaktanácsadói hiányterületek. A szaktanácsadói kapacitás bővítése érdekében az Oktatási Hivatal (a továbbiakban: OH) a hiányterületeket figyelembe véve szaktanácsadói továbbképzéseket indít. A képzések célja a szaktanácsadói feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása. Az OH meghatározta, hogy az általános bemeneti feltételeken túl mely megyékből, milyen szakterületekről és milyen speciális szempontok szerint várja a pedagógusok jelentkezését a szaktanácsadói képzésekre.

A képzésekre azon kollégák jelentkezését várjuk, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat.

Jelentkezni 2017.06.19. és június 25 között lehet a Felhívásban található link segítségével.

Tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló létszám korlátozott, az OH a beérkezett jelentkezések közül a bemeneti feltételek teljesülése és a szakmai hiányterületi szempontok figyelembe vételével választja ki a képzések résztvevőit. A képzésre való jelentkezési időszak lezárását követően az OH elektronikus úton, a képzésre való jelentkezés során megadott e-mailcímen keresztül értesíti a jelentkezőket a képzésre való jelentkezés eredményéről.

Bővebb információt az alábbi tájékoztató anyagok tartalmaznak.

Felhívás_szaktanácsadás

Tájékoztató_szaktanácsadás_jelentkezés

Szakterületi_bontás_országos

Tájékoztató_mester_eljárás

Dokumentáció:

Munkáltatói hozzájáruló nyilatkozat

Nyilatkozat szaktanácsadás

Szakmai gyakorlati idő igazolása

Kitöltési útmutató

További információk kérhetők az Oktatási Hivatal területileg illetékes Pedagógiai Oktatási Központjaitól.

Nyomtatás

CÍMKÉK

POK