Ugrás a tartalomhoz

KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program - általános iskolák számára

2023. február 22.

Az Oktatási Hivatal a mai napon megnyitja a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programot.

Az általános iskolák számára készített programban megkezdhető a 2022/2023. tanévi középfokú felvételi eljárás jelentkezéseinek adatrögzítése. A program az alábbi linkre kattintva érhető el:

KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program - általános iskolák számára

A jelentkezési határidő 2023.02.22-én (éjfélkor) lejárt. A jelentkezések módosítására 2023.03.21-23-án lesz lehetőség. A módosítás során tanulmányi területet törölni nem lehet, azonban azok eredetileg beírt sorrendje átalakítható, illetve új tanulmányi terület felvételére is lehetőség van, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon szerepelt.

A KIFIR felvételi lapok kitöltésére az általános iskolák 8. évfolyamának tanulói számára kizárólag a fenti program használatával van lehetőség. Kérjük, hogy a program használatához olvassák el a felhasználói útmutatót.

A programba az intézményvezető által a KIR Mesterjelszó-kezelő rendszerben kiosztott intézményvezetői és feladatellátási hely szintű jogosultsággal, felhasználói nevekkel és a hozzájuk tartozó jelszavakkal lehet belépni. Az Intézményvezetői Mesterjelszó-kezelő rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdéssel kérjük, forduljanak a KIR ügyfélszolgálatához (hétfőtől csütörtökig 08:00 és 16:30 között, pénteken: 8:00 és14:00 között a 06/96/510-000 telefonszámon).

A KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programból kinyomtatott és aláírt felvételi lapokat 2023. február 22-éig kell megküldeni:

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az Oktatási Hivatal, kizárólag a tanév rendjében megadott határidő (2023. február 22.) előtt postára adott VAGY szkennelve megküldött JEGYZÉKEN szereplő tanulók adatait rögzíti a KIFIR rendszerben.

Kérjük, NE küldjék el postán és szkennelve is a JEGYZÉKET, a többszörösen megküldött jegyzékek a feldolgozás menetét feleslegesen megakasztják, hátráltatják a tanulók bekerülését a felvételi eljárás folyamatába.

vissza az előző menü szintre
ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra