KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program (általános iskolák számára)

Az Oktatási Hivatal a mai napon megnyitja a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programot. 
Az általános iskolák számára készített programban megkezdhető a 2021/2022. tanévre vonatkozó középiskolai jelentkezések adatrögzítése. A program az alábbi linkre kattintva érhető el:

KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program A jelentkezési határidő 2021.02.19-én lejárt. A jelentkezések módosítására a módosító időszakban (2021.03.22-23-án) lesz lehetőség.

A KIFIR felvételi lapok kitöltésére az általános iskolák 8. évfolyamának tanulói számára kizárólag a középfokú iskolákba beküldendő jelentkezési lapok és az Oktatási Hivatalba beküldendő tanulói adatlapok előállítására és nyomtatására szolgáló program használatával van lehetőség.
A programba az intézményvezető által az Intézményvezetői Mesterjelszó-kezelő rendszerben kiosztott felhasználói nevekkel és a hozzájuk tartozó jelszavakkal lehet belépni. Az Intézményvezetői Mesterjelszó-kezelő rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdéssel kérjük, forduljanak a KIR ügyfélszolgálatához (hétfőtől csütörtökig 08:00 és 16:30 között, pénteken: 8:00 és14:00 között a 06/96/510-000 telefonszámon).

A KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programból kinyomtatott és aláírt felvételi lapokat 2021. február 19-éig kell megküldeni:

  • a tanulói adatlapokat az Oktatási Hivatalba (9001 Győr, Pf. 694),
  • a jelentkezési lapokat a felvételt hirdető középfokú iskolákba.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az Oktatási Hivatal kizárólag a tanév rendjében megadott határidő (2021. február 19. éjfél) előtt postára adott tanulói adatlapokat rögzíti a KIFIR rendszerben. Az általános iskolák által nem elektronikusan előállított KIFIR tanulói adatlapok NEM dolgozhatók fel. Kérjük ezért, hogy KIZÁRÓLAG elektronikusan előállított és megfelelően hitelesített (a szükséges aláírásokkal ellátott, az intézmény körbélyegzőjével lepecsételt) KIFIR tanulói adatlapokat küldjenek az Oktatási Hivatalba.

Nyomtatás