Közlemény a középfokú beiskolázás tanulmányi területeinek megadásáról

A 2023/2024. tanév rendjéről szóló 30/2023. (VIII. 22.) BM rendelet 2. számú melléklete, továbbá a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 32. §-a szerint a hivatal közlemény formájában hozza nyilvánosságra az adott tanévre vonatkozóan a középfokú iskolák tanulmányi területeinek meghatározási formáját. A közlemény az alábbi linkre kattintva tölthető le.

Közlemény a középfokú beiskolázás tanulmányi területeinek megadásáról

Megnyílt továbbá a KIFIR tanulmányi területek és felvételi tájékoztató megadása a középfokú intézmények számára a 2024/2025. tanévre program, melyben a közleménynek megfelelően a középfokú intézmények megadhatják a 2024/2025. tanévben induló tanulmányi területeik belső kódjait és jellemzőit, valamint feltölthetik a felvételi tájékoztatójukat.

Tájékoztató a KIFIR tanulmányi területek és a felvételi tájékoztatók begyűjtő programjának megnyitásáról

A programban bizonyos funkciókat kizárólag Intézményvezetői jogosultsággal lehet elérni, ezért javasoljuk, hogy az első használat előtt a KIR Mesterjelszó-kezelő rendszerben jelöljék ki az Intézményvezetői jogosultsággal rendelkező felhasználót, és első alkalommal ezzel a felhasználóval lépjenek be a rendszerbe.

Felhívjuk figyelmüket a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Tájékoztató intézményeknek/A középofokú felvételi eljárás információi menüpontban megtalálható alábbi tájékoztatóinkra is:

Nyomtatás