KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső

Az alábbi linkeken elérhető a kereső program, amelynek segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középfokú iskolák által meghirdetett tanulmányi területek között, megkereshetik és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit, valamint kereshetnek a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények között. (A programban csak azok az intézmények szerepelnek, amelyek lezárták az intézményi adatszolgáltatást.)

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét ara, hogy a tanulmányi területek szövegei kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazzák, és nem nyújtanak teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesítik sem a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését, sem a további tájékozódást.

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a szakgimnáziumi tanulmányi területek szövegében kizárólag az szakképzési évfolyamok keretében megszerezhető szakképesítések jelennek meg. A szakgimnáziumi képzéseken az érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítéseket keressék az intézmények honlapjain és felvételi tájékoztatóikban.

A Felvételi a középfokú iskolákban a 2017/2018. tanévben című kiadványunkban további részletes információkat találhatnak a középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan.

Nyomtatás