KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső – Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozza a 2020/2021. tanévre felvételt hirdető középfokú intézmények tanulmányi területeit, felvételi tájékoztatóit és a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját, valamint az írásbeli vizsgák jelentkezési lapját pdf és xlsx formátumban.

Az alábbi linken elérhető a kereső program, amelynek segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középfokú iskolák által meghirdetett tanulmányi területek között, megkereshetik és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit, valamint kereshetnek a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények között. (A programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, melyek a középfokú felvételi eljárásban megadtak tanulmányi területet, és feltöltötték az intézmény felvételi tájékoztatóját.)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tanulmányi területek szövegei kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazzák, és nem nyújtanak teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesítik sem a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését, sem a további tájékozódást.

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső

A központi írásbeli vizsgát megszervező intézmények listáját a program Írásbeli vizsgahelyszín kereső felületéről érhetik el. A programból leszűrhető listák tartalmazzák a − megadott keresési feltételeknek megfelelő − vizsgaszervező intézmények adatait, valamint az intézmény azon feladatellátási helyeinek adatait, ahol valamely tanulmányi területen az írásbeli felvételi vizsgán való részvételt kérik.

A jelentkezési határidő: 2019. december 6.

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára pdf formátumban - A jelentkezési határidő lejárt.

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára xlsx formátumban - A jelentkezési határidő lejárt.

A tanulmányi területek jegyzéke országos, budapesti és megyei bontásban pdf formában is letölthető:
OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez a 2020/2021. tanévre.
Figyelem, a pdf jegyzékek szerkesztése 2019. november 25-én lezárult, az azóta bekövetkező változásokat kizárólag fenti kereső program tartalmazza.


A Felvételi a középfokú iskolákban a 2019/2020. tanévben című kiadványunkban további részletes információkat találhatnak a középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan.

Tájékoztató a középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a központi írásbeli vizsgákról

Tájékoztató a sajátos nevelési igényű jelentkezőknek

Az általános iskola 8. évfolyamára járó tanulók részvétele a középfokú felvételi eljárásban

A 8 vagy 6 évfolyamos gimnáziumba történő jelentkezés menete az általános iskola 4. vagy 6. évfolyamára járó tanulók esetében

Tájékoztató a külföldi jelentkezőknek

A jelentkezés menete a középiskolával tanulói jogviszonnyal rendelkező felvételizők esetében

Adatvédelmi tájékoztató a középfokú felvételi eljárás során kezelt személyes adatokról

Nyomtatás

CÍMKÉK

KIFIR