KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső – Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozza a 2019/2020. tanévre felvételt hirdető középfokú intézmények tanulmányi területeit, felvételi tájékoztatóit és a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját, valamint az írásbeli vizsgák jelentkezési lapját pdf és xls formátumban.

Az alábbi linken elérhető a kereső program, amelynek segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középfokú iskolák által meghirdetett tanulmányi területek között, megkereshetik és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit, valamint kereshetnek a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények között. (A programban csak azok az intézmények szerepelnek, amelyek lezárták az intézményi adatszolgáltatást.)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tanulmányi területek szövegei kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazzák, és nem nyújtanak teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesítik sem a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését, sem a további tájékozódást. Javasoljuk továbbá, hogy a szakgimnáziumi képzések esetében az érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítéseket keressék az intézmények honlapjain és az intézmények felvételi tájékoztatóiban, mert a programból elérhető tanulmányi területek szövegében kizárólag a szakképzési évfolyamokon megszerezhető szakképesítések jelennek meg.

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső

A központi írásbeli vizsgát megszervező intézmények listáját a program Írásbeli vizsgahelyszín kereső felületéről érhetik el. A programból leszűrhető listák tartalmazzák a − megadott keresési feltételeknek megfelelő − vizsgaszervező intézmények adatait, valamint az intézmény azon feladatellátási helyeinek adatait, ahol valamely tanulmányi területen az írásbeli felvételi vizsgán való részvételt kérik.

A jelentkezési határidő: 2018. december 7.

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára pdf formátumban – A jelentkezési határidő lejárt.
Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára xls formátumban – A jelentkezési határidő lejárt.

A Felvételi a középfokú iskolákban a 2018/2019. tanévben című kiadványunkban további részletes információkat találhatnak a középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan.

Tájékoztató a középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a központi írásbeli vizsgákról

A sajátos nevelési igényű, illetve a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanulók részvételéről

Adatvédelmi tájékoztató a középfokú felvételi eljárás során kezelt személyes adatokról

Nyomtatás