A központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listája, jelentkezési lap

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozza a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját, valamint a jelentkezési lapokat.

A központi írásbeli vizsgát megszervező intézmények listáját, valamint a jelentkezési lapokat megtalálhatják a KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső programunk Írásbeli vizsgahelyszín kereső felületén.

A fenti keresőfelület mellett az alábbi linkekre kattintva is letölthetők a központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető intézményi feladatellátási helyek listái. A listák tartalmazzák a vizsgát szervező intézmények adatait, valamint az intézmény azon feladatellátási helyeinek adatait, ahol valamely tanulmányi területen az írásbeli felvételi vizsgán való részvételt kérik.

A jelentkezési határidő: 2017. december 8.

Központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető intézményi feladatellátási helyek listája:

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára pdf formátumban (A jelentkezési határidő lejárt.)

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára xls formátumban (A jelentkezési határidő lejárt.)

A középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a központi felvételi vizsgákról szóló tájékoztató

A sajátos nevelési igényű, illetve a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanulók részvételéről szóló tájékoztató

Felhívjuk a figyelmet a Felvételi a középfokú iskolákban a 2017/2018. tanévben című kiadványra, amely részletes információkat tartalmaz a középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan.

Nyomtatás