Ugrás a tartalomhoz

Megújult az eTwinning hírlevél

2012. március 19.

Szeretne rövid áttekintést kapni az eTwinning közösségben zajló eseményekről és naprakészen tájékozódni a portálon megjelenő legfrissebb segédanyagokról, projektötletekről, hasznos tippekről? Amennyiben a válasza igen, regisztráljon most az új eTwinning hírlevélre!

Annak érdekében, hogy az eTwinning felfedezése még kielégítőbb és örömtelibb élményt nyújtson a program résztvevői számára, az eTwinning hírlevél mostantól minden hónapban a tanítás és a tanulás egy bizonyos aspektusát állítja a középpontba, de a központi téma mellett az eTwinning portálon elérhető segédanyagokról is tájékoztat majd. Az új hírlevél mindezek mellett megújult külsővel, és a korábbiaknál tömörebb formában kerül kiadásra.

Az eTwinning szakácskönyv: 50 recept az európai iskolai együttműködésekhez és a szakmai fejlődéshez című új eTwinning könyv hamarosan esedékes megjelenésére készülve ebben a hónapban a hírlevél körképet nyújt az eTwinning projektmintákról.
Amennyiben a programban részt vevő egyes országokra vonatkozó legfrissebb hírekre kíváncsi, kövesse figyelemmel a személyes eTwinning munkafelületen található információkat, vagy tekintse meg a nemzeti eTwinning honlapokat.

Amennyiben szeretne feliratkozni az eTwinning hírlevélre, kérjük, küldjön egy e-mailt a következő címre: valentina.garoia@eun.org

Kellemes olvasgatást kívánunk!


További információ: etwinning.net


ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra