Ugrás a tartalomhoz

Az interaktív tábla konferencia programja

2012. július 19.

Elkészült a VII. Országos Interaktív Tábla Konferencia és Módszertani Börze teljes programja. "A tanév itt kezdődik!" országos tanévnyitó rendezvény keretében augusztus 31-én sorra kerülő konferencia idén a a matematika és a természettudományok oktatására fókuszál, és itt derül ki az is, hogy ki lesz az Év Online Közösségi Tanára és az Év Online Közösségi Iskolája.


A konferenciát a kiadó ügyvezető igazgatója, Orgován Katalin nyitja meg, és hirdeti ki az Év Tanára, illetve az Év Iskolája díj nyerteseit, akik az eTanárikar pedagógusai és intézményei közül az elmúlt tanévben a legaktívabbak voltak az online közösségben.

A plenáris ülésen Csapó Benő, a Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézetének vezetője a mérés-értékelésről és az IKT-eszközökről, míg Gyarmathy Éva, a Magyar Tudományos Akadémia Pszichológiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa a diszlexiáról és a digitális bennszülöttekről tart előadást.

Ezt követően a konferencia hat párhuzamos szekciója többek között az interaktív tábla és a szavazóeszközök használatával, digitális tananyagokkal, az eTanárikar online közösséggel, tehetséggondozással, hálózati együttműködéssel foglalkozik.

Program >>

Jelentkezés >>

Forrás: moderniskola.hu


ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra