„eTwinning öregdiákokat” keresnek az új könyv megírásához!

Kedves tanárok, tartják még a kapcsolatot korábbi diákjaikkal, akikkel eTwinning projekteket hajtottak végre? Kérjük, segítsenek kapcsolatba lépni a „veterán" eTwinning diákokkal, hogy hozzájárulhassanak az új eTwinning könyv megírásához.

Az eTwinning Nemzeti Szolgálatópontok olyan egykori diákokat keresnek, akik 2005, 2006 és/vagy 2007 folyamán vettek részt eTwinning projektekben, akikkel a következő könyvükhöz szeretnének interjúkat készíteni. A könyvben azt járják majd körül, hogy milyen hatást gyakorolt az eTwinning program a diákok személyes, illetve szakmai pályafutásukkal kapcsolatos döntéseire.

A könyvben bemutatásra kerülő diákokat egy európai zsűri választja majd ki több különböző kritérium alapján (a teljesség igénye nélkül például: nem, földrajzi elhelyezkedés, kor, egyebek). Bárki más, aki szeretné önként megosztani az eTwinninggel kapcsolatos történeteit, publikálhatja azokat a program 10. évfordulója alkalmából létrehozott mini-weboldalon, amit a közösségi médián keresztül is továbbterjesztenek majd: Facebook oldalukon és Twitter csatornájukon.

A tanárok a következő e-mail címen jelentkezhetnek: editor@etwinning.net

Forrás: www.etwinning.net
Nyomtatás