következő oldal »
kep
Pályázati felhívás eTwinning Nagyköveti tevékenység ellátására a Közép-dunántúli régióban
2017. január 27.
Az eTwinning program európai iskolák Információs és Kommunikációs Technológiák segítségével folytatott együttműködési tevékenységeit támogatja azáltal, hogy technikai, pedagógiai és módszertani segítséget, eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a regisztrált intézményeknek, pedagógusoknak.
kep
Hazai őszi kampány a digitális polgárság jegyében
2016. október 19.

Az eTwinning program az aktív európai polgárok következő generációjának felnevelésében nyújt segítő kezet, ezért arra ösztönöz mindenkit, gondolkozzon el, hogyan tudná megragadni, mit is jelent ma digitális polgárnak lenni. Az alkotásokat 2016. október 27. éjfélig várják.

kep
Pályázati felhívás eTwinning Nagyköveti tevékenység ellátására a Közép-dunántúli és Dél-dunántúli régióban
2016. június 23.
Az eTwinning programnak szerves része a Nagyköveti Hálózat, melynek Közép-dunántúli és Dél-dunántúli régiójába várunk jelentkezőket, 2016.02.22-ig.
kep
Csatlakozzon az új kiemelt eTwinning Csoportokhoz!
2015. április 27.

Megújultak az eTwinning Csoportok! Nemcsak új témákkal foglalkozó csoportok indultak, mostantól egy teljesen megújult online felület segíti elő az együttműködést!

kep
„eTwinning öregdiákokat” keresnek az új könyv megírásához!
2015. április 27.
Kedves tanárok, tartják még a kapcsolatot korábbi diákjaikkal, akikkel eTwinning projekteket hajtottak végre? Kérjük, segítsenek kapcsolatba lépni a „veterán” eTwinning diákokkal, hogy hozzájárulhassanak az új eTwinning könyv megírásához.
kep
Scientix Project Workshop intézményvezetőknek Brüsszelben
2015. április 10.
A Scientix projekt igyekszik lehetőséget teremteni arra, hogy a tanárok, a projektbe bevont oktatási szakértők, intézményvezetők, illetve projektvezetők folyamatosan találkozzanak és megoszthassák tapasztalataikat.
kep
Vegyen részt a School Education Gateway felhasználói felmérésében
2015. március 31.
Az Európai Bizottság tanárok és más oktatási szakemberek számára létrehozott új weboldala, a School Education Gateway immár két hónapja üzemel.
kep
A European Schoolnet Academy új kurzusajánlója
2015. március 16.

A European Schoolnet Academy két új kurzussal jelentkezik idén tavasszal: Hogyan használjuk kreatívan a tableteket az iskolában?, valamint Hogyan tanítsunk informatikát: bevezetés, eszközök és források tanítók számára címmel.

kep
Hozza el poszterét a Sulinetwork 2015 Konferenciára!
2015. március 16.

A Sulinetwork konferencia résztvevői jó gyakorlataikat is bemutathatják a poszterszekcióban. Az IKT oktatási alkalmazásai iránt érdeklődő pedagógusok, szakemberek 2015. április 17-19-én, Székesfehérváron gyűlnek össze.

kep
eLEMÉRÉS 2015 – Felhívás
2015. február 5.

eLEMÉR újra önértékelésre hívja az iskolákat! eLEMÉR az iskolák önértékelését támogató online keretrendszer, mérőeszköz. Azt mutatja meg, hol tart az iskola IKT intézményfejlesztő szemléletű használata terén.

kep
Ingyenes Scientix Project Workshop tanároknak Brüsszelben
2015. január 26.
A Scientix projekt igyekszik lehetőséget teremteni arra, hogy a tanárok, a projektbe bevont oktatási szakértők, illetve projektvezetők folyamatosan találkozzanak és megoszthassák tapasztalataikat.
következő oldal »