eTwinning Szószedet

A 2005 óta eltelt évek során mind a web 2.0, mind az eTwinning felület rendkívül gyors ütemben fejlődött. Így most elérkezett az ideje, hogy rendszerezzük az újdonságokat annak érdekében, hogy bemutathassuk, milyen gazdag lehetőségeket kínál az eTwinning, ha webkettes eszközökkel kombináljuk.


Mostantól elérhető a Szószedet átdolgozott változata, amely nemcsak az eTwinning programban tett első lépések során nyújthat segítséget, hanem a későbbiek folyamán is. Ragadja meg ezt az alkalmat Ön is, és böngéssze át a gyűjteményt!

Mi a Szószedet? Az eTwinning programhoz kapcsolódó fogalmak és kifejezések gyűjteménye, amely a portálon használt összes nyelven elérhető. A Szószedet emellett hasznos segítséget nyújt a webkettes eszközök felfedezéséhez is.

Mit tartalmaz? Különböző fogalmakat és kifejezéseket, illetve ezek definícióit. Ezek a meghatározások segítséget nyújthatnak, ha egy bizonyos kifejezés jelentésére kíváncsi, de akár az internetes böngészés és még sok más tevékenység során is hasznosak lehetnek.

A Szószedet az eTwinning portál nem regisztrált és regisztrált felhasználói számára egyaránt elérhető, így minden érdeklődő bepillantást nyerhet a közösség életébe, mielőtt csatlakozna ahhoz.

Forrás: etwinning.net

Nyomtatás