« előző oldal
következő oldal »
kep
Használja ki az Erasmus+ programban elérhető összes képzési lehetőséget
2014. április 4.
Februárban minden eddiginél nagyobb számban, 6400-an válaszoltak a személyes eTwinning munkafelületen közzétett gyors felmérésre, melyben az Erasmus+-ról, az EU új oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogramjáról kérdezték a tanárokat.
kep
Elindult a regisztráció az Európai Iskolahálózat pedagógiai névjegyzékébe
2014. április 3.
Az Európai Iskolahálózat által koordinált iTEC projekt keretében valósul meg annak a felületnek a fejlesztése, amely lehetőséget teremt az európai pedagógusoknak, oktatási szakértőknek, pedagógiai, módszertani vagy pszichológiai szakértőknek és kutatóknak a közös eszmecserére, kapcsolatteremtésre, rendezvényeik, konferenciáik népszerűsítésére.
kep
Scientix műhelymunka Győrben
2014. április 1.
A győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központ adott otthont az első hazai Scientix workshopnak 2014. március 26-án. A rendezvény célja az volt, hogy a természettudományokat, matematikát oktató tanárok számára információkat nyújtson a Scientix nemzetközi projektről.
kep
Az 5. Sulinet+ nyílt nap prezentációi
2014. április 1.

2014. március 20-án 10:00 órától 13:00 óráig Sulinet nyílt napot tartottak az NIIF Intézetben a Sulinet+ projektben kifejlesztett szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az előadások honlapunkról elérhetők.

kep
Az infokommunikációs fejlesztések az egész társadalmat szolgálják
2014. március 31.
A kormány egyre több lehetőséget ad a digitális világban való részvételre, de fontos, hogy a polgárok és a vállalkozások éljenek is ezzel – jelentette ki Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelős helyettes államtitkár az „On-life”: nagy sebességgel egy digitális világ felé c. szakmai konferencián.
kep
Salgótarjánban folytatódik a Digitális Közösség Program
2014. március 20.

A digitális világban való aktív részvételhez tudást, képességet és lehetőséget kínáló programot idén ősz elejével a nógrádi megyeszékhelyre is kiterjesztik – jelentette be Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár.

kep
Jól halad a Sulinet+ projekt
2014. március 17.

Több mint 2000 iskolában az internet kapcsolatát kiszolgáló routerek a legmodernebbekre cserélődtek az elmúlt négy hónapban.

kep
Digitális Nemzet Műhelybeszélgetés
2014. március 17.

„Digitális Nemzet” címmel tartott műhelybeszélgetést az Infotér Egyesület a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács együttműködésével 2014. március 13-án.

kep
Megalakult a Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal
2014. március 14.
Piaci, civil és állami szférából egyaránt delegált tagokból álló tanácsadó testület kezdi meg működését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, Karas Monika mellett.
kep
Tájékoztató a Tisztaszoftver megállapodás alá tartozó Microsoft licencek használhatóságáról
2014. március 12.
A Tisztaszoftver Program megújításáról szóló tárgyalások zajlanak, a kitűzött határidő 2014. március 31. Ezen napig a szoftverek jogtisztasága továbbra is biztosított.
kep
Miskolc vonzáskörzetében 3500-an válhatnak a Digitális Közösség tagjaivá
2014. március 11.
Lezárult a Digitális Közösség Program második szakasza, amelyben a Miskolc járásához tartozó települések lakosai pályázhattak térítésmentes laptopokra, és a használatukhoz kapcsolódó oktatásra.
« előző oldal
következő oldal »