« előző oldal
következő oldal »
kep
eBiztonság Portál hírei
2014. május 6.

Mi történt mostanában az eBiztonság Minősítés portálon? Cikkünkben beszámolunk a legfrissebb hírekről, például a bővülő regisztrációkról és a bizonyítékról.

kep
Digitális Pedagógus – díjazták a legjobbakat
2014. május 5.

A Tempus Közalapítvány Digitális Módszertárában már közel 120, pedagógusok által feltöltött ötlet közül böngészhetnek az érdeklődők.

kep
Elindult a 2014. szeptemberben induló képzések e-ügyintézési időszaka
2014. május 5.

Elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben: 2014. április 30-tól minden jelentkező használhatja adatbetekintésre, dokumentumpótlásra, adat- és sorrendmódosításra – azok is, akik hagyományos jelentkezési lapon nyújtották be jelentkezésüket. A módosítások határideje 2014. július 10.

kep
Milyen a jó szűrőszoftver?
2014. április 29.

Elsősorban a hírközlési, az internet-hozzáférést nyújtó és a tartalomszolgáltatók számára ad iránymutatást az az ajánlás, amelyet a Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal fogadott el múlt szerdai ülésén a szűrőszoftverekre és a káros internetes tartalmak esetén alkalmazandó figyelemfelhívásokra vonatkozóan.

kep
eTwinning Díjátadó 2014: Európa a legjobb eTwinning projekteket ünnepli
2014. április 28.
Több mint 150 diák és tanára vett részt idén szerte Európából az április 7-10. között Brüsszelben megrendezésre került Díjátadó Eseményen.
kep
Iskolapadba ülnek a Digitális Közösség Program tanfolyamának első diákjai
2014. április 16.
Megkezdődött a miskolci nyertes pályázók ingyenes informatikai oktatása a Digitális Közösség Program keretében 2014. április 15-én.
kep
IKT az általános iskolákban – a tanulók tanulásának megváltoztatása
2014. április 11.

Miért és hogyan integrálják a tanítók az IKT használatát az általános iskola alsó tagozatán az oktatás során?

kep
A Modern Iskola magazin 2014/2. száma
2014. április 11.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.

kep
Elérhető a Nemzeti Pedagógus Kar honlapja
2014. április 9.

Elérhető a Nemzeti Pedagógus Kar honlapja, ahol megtalálható a Kar felállításával és a választási eljárással kapcsolatos minden információ.

kep
Jelentés - az új technológiákról és a nyitott oktatási segédanyagokról
2014. április 8.

A nyitott oktatási segédanyagok hathatósan hozzájárulhatnak az Európa 2020 stratégia céljainak eléréséhez és az egész életen át tartó tanulás gyakorlati megvalósításához.

kep
eBiztonság Minősítés hazai iskoláknak
2014. április 8.

Az Európa-szerte ismert és elterjedt eBiztonság Minősítés program az esafetylabel.eu honlap segítségével támogatja, hogy a biztonságos internethasználat az oktatási intézményekben a mindennapok részévé váljon.

« előző oldal
következő oldal »