« előző oldal
következő oldal »
kep
Megújult az Európai sarok
2014. május 28.

Szeretne tanítványainak európai uniós ismereteket oktatni? A rendelkezésre álló tanítási segédanyagokról Marc Jornával, az Európai Bizottság Kommunikációs Főigazgatóságának munkatársával, a lakossági tájékoztatással foglalkozó egység vezetőjével beszéltünk.

kep
Ingyenes szűrőszoftver a kiskorúak védelme érdekében
2014. május 22.

A kiskorúak védelme érdekében július 1-jétől ingyenes szűrőszoftvert kell biztosítaniuk az internet-hozzáférést nyújtó szolgáltatóknak - jelentette be a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára Budapesten.

kep
A nagykövetek szerepe az eTwinning programban
2014. május 20.

Tudja Ön, hogy mivel foglalkoznak az Ön országának nagykövetei? Tekintse meg a videójukat, amelyben a nagykövetek maguk beszélnek arról, hogy milyen szerepet töltenek be az eTwinning programban.

kep
Megnyílt Bűvösvölgy, Magyarország első médiaértés-oktató központja
2014. május 19.

Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke és Doncsev András, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára ünnepélyes keretek között nyitotta meg Bűvösvölgyet, az első hazai médiaértés-oktató központot Budapesten.

kep
Útjára indult az új online nemzetközi egyetemi rangsor, a U-Multirank
2014. május 16.
Új nemzetközi egyetemi rangsor kezdte meg működését: a U-Multirank, amely világszerte több mint 850 felsőoktatási intézmény teljesítmény-értékelését teszi lehetővé.
kep
Tanítás a 21. században - beszámoló egy konferenciáról, ami „nem hagy egyedül”
2014. május 15.
Telt ház volt, nagyon sok érdeklődő pedagógus és intézményvezető vett részt április végén Győrben azon az iskolai IKT-használatról szóló konferencián, amelyet a Microsoft, a tanarblog.hu, a videotanar.hu és a Modern Iskola közösen szervezett.
kep
e-Skills for Jobs 2014 kampány
2014. május 14.
A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a munkavégzéshez szükséges információs és kommunikációs technológiákkal (IKT) kapcsolatos készségeket folyamatosan kell fejleszteni.
kep
Új képzések indulnak a Tudásod a jövőd! projektben
2014. május 13.
Újabb 173 képzés indul a Tudásod a jövőd! elnevezésű projektben közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal.
kep
Gödöllőre érkezett a KIM tudatos internethasználatért indított programja
2014. május 12.
Az internet nem felejt! címmel a világháló veszélyeinek tudatosítására, a gyerekeket ért iskolai és internetes zaklatás jelenségének csökkentése érdekében indított programmal a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium ma Gödöllőre látogatott.
kep
Kihirdették a Digitális világ tanára pályázat nyerteseit
2014. május 7.
A nyertesek a tantervi tematikák és óravázlatok mellett interaktív táblára készített anyagokkal, videoklipekkel és osztályblogokkal is színesítették pályamunkáikat.
kep
eBiztonság Portál hírei
2014. május 6.

Mi történt mostanában az eBiztonság Minősítés portálon? Cikkünkben beszámolunk a legfrissebb hírekről, például a bővülő regisztrációkról és a bizonyítékról.

« előző oldal
következő oldal »