« előző oldal
következő oldal »
kep
Összefoglaló az új NAT-ról
2012. január 9.
Hamarosan olvasható és véleményezhető az új Nemzeti alaptanterv az OFI honlapján. Az alaptanterv újdonságai, céljai az OFI honlapján találhatók.
kep
Díjnyertes eTwinning projekt
2012. január 2.
eTwinning projekt résztvevők nyerték meg az „Európai együttműködés oktatási célú multimédiás anyag létrehozása céljából 2011” különdíjat.
kep
eTwinning - Az Ön véleménye szerint milyen nehézségek akadályozzák a leginkább egy projekt elindítását?
2011. december 12.
Az eTwinning csapata számára fontos a program résztvevőinek véleménye. Ezért időről időre gyors felméréseket helyezünk el a személyes eTwinning munkafelületen a felhasználók számára, melyekben különböző területekkel kapcsolatos kérdéseket teszünk fel.
kep
Európai e-Skills Week 2012 - digitális készségek a munkához
2011. december 5.
Az Európai e-Skills Week 2012 célja, hogy segítsen az európai fiataloknak megtalálni azokat kiváló munkalehetőségeket, amelyek a digitális technológiák ismerete és alkalmazása révén nyílnak meg előttük. A rendezvénysorozatot a DIGITALEUROPE és az Eurpoean Schoolnet által koordinált konzorcium szervezi, mely az Európai Bizottság kiemelt támogatását élvezi.


kep
Az Év Honlapja 2011 - Díjazottak oktatás kategóriában
2011. december 5.
Az Év Honlapja 2011 – Díj: CHEMGENERATION - Mindenünk a kémia;
Az Év Honlapja 2011 - Minőségi Díj: Szalai Nóra - 5Perc Angol;
Az Év Honlapja 2011 – Különdíj: Mesélj mindennap!
kep
Sikeresen lezajlott az 5. DE konferencia
2011. december 5.
Az elhangzott előadások online megtekinthetők >>
kep
Elérhetőek a második Infotér Konferencia prezentációi
2011. december 5.
Elérhetőek a második balatonfüredi Infotér Konferencia prezentációi. A rendezvényen számos vezető kormányzati tisztviselő, cégvezető és szakember fejtette ki véleményét és javaslatait a magyar információs társadalom jelenéről és jövőjéről.
kep
Európai digitális menetrend: vezető technológiai és médiavállalatok koalíciója gyermekeink internetes biztonságáért
2011. december 2.
28 vezető vállalat vezérigazgatója fogott össze azzal a céllal, hogy jobbá és biztonságosabbá tegyék az internetet a gyerekek számára.
kep
Az informatika fontos eszköz, de a cél az emberközpontúság
2011. november 25.
Az oktatási államtitkár fontos eszköznek nevezte az informatikát, ugyanakkor az emberközpontúságot hangsúlyozta az Infotér konferencián Balatonfüreden. Hangsúlyozta továbbá, hogy a digitális nyelv elsajátítása társadalmi elvárás, amelyet fel kell gyorsítan.
kep
Innováció az oktatásban
2011. november 24.
Hogyan lehet lépést tartani a digitális bennszülöttekkel? Ez a kérdés foglalkoztatja a XXI. század pedagógusait. A felmerülő problémák és tapasztalatok megosztása érdekében, az elmúlt héten Londonban megrendezték az Innováció az oktatásban című konferenciát.
kep
Politikai döntéshozókkal találkozott az eTwinning
2011. november 24.
Hálózatukon, a European Schoolneten keresztül (EUN, Európai Iskolahálózat) 30 ország oktatási minisztériuma különös hangsúlyt fektetett az eTwinning programra az által, hogy az olaszországi Genovában november 16. és 17. között az EUN Eminent konferenciájával összekapcsolva bonyolították le az európai regionális oktatási hatóságok számára megrendezett éves eTwinning konferenciát.
« előző oldal
következő oldal »