« előző oldal
következő oldal »
kep
Új technológiákkal a mindenki számára hozzáférhető oktatásért
2014. július 3.

Európai csúcstalálkozót készít elő az információs technológiákra épülő oktatás témában a Bizottság és a Tanács nemsokára hivatalba lépő olasz elnökségével közösen.

kep
Tizenhétezren kaptak lehetőséget a digitális felzárkózásra
2014. július 3.
Átadták az utolsó ingyenes laptopokat is a Digitális Közösség Program nyerteseinek 2014. június 30-án, Miskolcon.
kep
Új honlap segíti a gyerekek tudatos internetezését
2014. július 2.
Otthonaneten.hu címen már elérhető az a honlap, amely a tudatos és biztonságos internetezéshez nyújt segítséget a gyermekeknek.
kep
A 6. Sulinet+ nyílt nap prezentációi
2014. június 30.
2014. június 3-án 10:00 órától 14:00 óráig Sulinet nyílt napot tartottak a Sulinet+ projektben kifejlesztett szolgáltatásokkal kapcsolatban az NIIF Intézetben.


kep
Minősített eTwinning Projekt címek kritériumai
2014. június 27.
A közelmúltban módosult az a hat kritérium, amelyeknek minden projektnek meg kell felelnie ahhoz, hogy elnyerhessék a Minősített eTwinning Projekt címek valamelyikét.
kep
Cél az információs társadalom továbbfejlesztése
2014. június 24.

Június 9-13-án az ITU (International Telecommunication Unio) Genfben tartotta a Világértekezlet az Információs Társadalomról (WSIS) alapításának 10. jubileumi ülését, melynek egyik kiemelt témája a gyermekek digitális polgárrá válása volt.

kep
Bemutatkozott a NMHH Bűvösvölgye az első európai médiaértés-konferencián
2014. június 17.
Párizsban tartották meg az első nemzetközi médiaértés-konferenciát az UNESCO és az Európai Bizottság szervezésében.
kep
A Modern Iskola magazin 2014/3. száma
2014. június 11.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.
kep
Neked 8? kampány
2014. június 11.

Szakértők bevonásával, személyes történeteken és tanulságokon keresztül szeretnék felhívni a szülők, pedagógusok, kiskorúak és fiatalok figyelmét a tudatos és felelős médiahasználatra.

kep
A kormány támogatja a munkahelyteremtő és oktatási célú befektetéseket
2014. június 6.

Komoly kereslet mutatkozik a világszínvonalú magyar mérnöki tudás iránt – jelentette ki Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár az EPAM Szoftverfejlesztői Konferencián.

kep
Megújult az Európai sarok
2014. május 28.

Szeretne tanítványainak európai uniós ismereteket oktatni? A rendelkezésre álló tanítási segédanyagokról Marc Jornával, az Európai Bizottság Kommunikációs Főigazgatóságának munkatársával, a lakossági tájékoztatással foglalkozó egység vezetőjével beszéltünk.

« előző oldal
következő oldal »