« előző oldal
következő oldal »
kep
Online tájékoztató oktatási, nevelési intézményeknek
2012. február 9.
Az új köznevelési törvény legfontosabb változásairól online tájékoztató sorozatot indít a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága az oktatási, nevelési intézmények számára.
kep
eTwinning - A mentorálás folytatása
2012. február 8.
Noha az őszi eTwinning Hetek 2011 kampány már véget ért, arra szeretnénk ösztönözni az eTwinning program résztvevőit, hogy továbbra is nyújtsanak segítséget egymásnak, különösen azon kollégáknak, akik még kezdők az eTwinning tevékenységek terén.
kep
Oktatóközpontot alakít ki a médiahatóság a nethasználó fiataloknak
2012. február 8.
Az internethasználó fiatalok védelme érdekében oktatóközpontot alakít ki Budapesten a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.
kep
Nyilvános az új Nemzeti alaptanterv vitaanyaga
2012. február 6.
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapján olvasható az új Nemzeti alaptanterv vitaanyaga. A dokumentum megismerése mellett lehetőség van a szövegtervezet véleményezésére, az észrevételek, javaslatok elküldésére is.

kep
Megjelent a Modern Iskola magazin 2012/2. száma
2012. február 1.
A magazin 2012/2. számában foglalkoznak egyebek mellett az új Nemzeti alaptantervvel, a fiatal munkavállalók igényeivel és bemutatják a megújuló Sulinetet is.
kep
Az eTwinning a londoni BETT 2012 kiállításon
2012. január 30.
Mindazok számára, akik nem vettek részt a 2012-es BETT kiállításon, nagy örömmel nyújtunk bepillantást abba, hogy mi minden történt az eTwinning standjánál.

kep
Informatikai infrastruktúrafejlesztés a zalaegerszegi iskolákban
2012. január 27.
A diákok oktatását segítő, mintegy 200 millió forintos informatikai infrastruktúrafejlesztés valósult meg európai uniós és állami társfinanszírozással a zalaegerszegi iskolákban.
kep
Megjelent a Modern Iskola magazin legújabb száma
2012. január 23.
Megjelent a Modern Iskola magazin legújabb száma, amelyben többek között foglalkozunk a Tisztaszoftver Programmal, a köznevelési, szakképzési és felnőttoktatási törvényekkel, valamint a lillafüredi PIL fórumról, az e-Skills Weekről vagy akár a gyermekjogok hazai helyzetéről is olvashatnak.
kep
Ön népszerűsíti az eTwinning programot?
2012. január 18.
2012-ben az eTwinning programban arra ösztönözzük a résztvevőket, hogy olyan egy iskolában dolgozó tanárokból alakítsanak Iskolai Csapatokat olyan, akik eTwinning projektekben és egyéb eTwinning tevékenységekben vesznek részt.
kep
Elérhető a XII. eLearning Fórum videoanyaga
2012. január 11.
.További információ és a videoanyag az elearingforum.hu honlapon található.
kep
Összefoglaló az új NAT-ról
2012. január 9.
Hamarosan olvasható és véleményezhető az új Nemzeti alaptanterv az OFI honlapján. Az alaptanterv újdonságai, céljai az OFI honlapján találhatók.
« előző oldal
következő oldal »