« előző oldal
következő oldal »
kep
Októberi eTwinning sikerek: magyar nyelvű partnerkereső találkozó és e3 díjátadó
2014. október 14.
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltatópontja október első hétvégéjén nemzetközi partnerkereső találkozóra hívta az általános iskolás korosztályt tanító pedagógusokat.
kep
Elérhetők az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra konferencia előadásai
2014. október 10.

Október 2-án 3. alkalommal rendezte meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az európai uniós „Safer Internet Plus” program keretében „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” című konferenciát.

kep
Új Köznevelés – októberi szám
2014. október 9.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.
kep
A Modern Iskola magazin 2014/4. száma
2014. október 8.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.

kep
Az eTwinning program új együttműködést kezdett az eSafety Label projekttel
2014. október 6.
Az eTwinning program új együttműködést kezdett az eSafety Label projekttel, amely egy egész Európára kiterjedő akkreditációs és támogató szolgáltatás iskolák számára.
kep
A Scientix online kampányt indít!
2014. szeptember 29.
A Scientix portál hétről hétre friss hírekről, újonnan a portálra felkerült projektekről számol be angol nyelvű Digest szolgáltatásában. Az Educatio Digitális Pedagógiai Osztálya azon dolgozik, hogy az angol nyelvű híreket minél többen megismerhessék.
kep
Elérhető a TwinSpace új verziója
2014. szeptember 23.

Mostantól minden új projekt számára elérhető a TwinSpace új verziója, amely elősegíti a tanárok és a diákok közötti együttműködés minőségének javítását.

kep
A 7. Sulinet+ nyílt nap prezentációi
2014. szeptember 23.

2014. szeptember 10-én délelőtt 10:00 órától 14:00 óráig Sulinet nyílt napot tartottak a NIIF Intézetben.

kep
Köznevelési intézmények adminisztrációs rendszerének biztosítása - 2014/2015. tanév
2014. szeptember 17.

Az oktatási tárca a korábbi évek tapasztalatainak figyelembevételével nem preferál kizárólagosan egyetlen – jelenleg működő – intézményi adminisztrációs rendszert sem. Az intézmények saját hatáskörben dönthetnek ezek használatáról.

kep
Az eTwinning új kísérleti kezdeményezése
2014. szeptember 16.
Az eTwinning programban részt vevő szinte minden országra kiterjed az az új kísérleti kezdeményezés, mely lehetővé teszi az azonos országban működő iskolák számára is, hogy az eTwinning felületet  használva közös projekteket  hajtsanak végre.
kep
Kísérleti tankönyvek - letölthetők a tananyagok
2014. szeptember 12.

Elérhető a kísérleti tankönyvek használatát támogató ideiglenes portál szeptember elejétől. Az iskolakezdéssel egyidőben induló felület a kísérleti tankönyvekhez kapcsolódó digitális tananyagok elérhetőségét biztosítja a Nemzeti Közoktatási Portál elkészültéig.

« előző oldal
következő oldal »