« előző oldal
kep
Hálózati tanulásért díj: 2010-ben osztották ki először
2010. április 2.
Az egész életen át tartó tanulásra vonatkozó magyar stratégia elfogadásának 5. évfordulójára 2010 őszén a Tempus Közalapítvány Hálózati tanulásért díjat hozott létre.
kep
Tiéd a tér! - Budapesti Ifjúsági Portál
2010. április 2.
2010. április 1-jén indította útjára a Tiéd-a-tér Budapesti Ifjúsági Portált a Fővárosi Önkormányzat és a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet, hogy fórumot nyisson a Főváros és a jövő nemzedéke között.

kep
Interjú az IKT tanórai alkalmazásáról
2010. március 31.
Interjú Prievera Tiborral, a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium angoltanárával.
kep
Debreceni középiskolások nyerték a EuroSkills hazai versenyét
2010. március 24.
Idén második alkalommal rendezték meg az EuroSkills nemzetközi szakmai verseny magyarországi válogatóversenyét 17-25 éves diákok és fiatal informatikus szakemberek számára március 19-20-án. Az első helyezést debreceni középiskolások szerezték meg, akik decemberben a lisszaboni döntőn képviselik Magyarországot.
kep
eTwinning animációs film
2010. március 22.
Tekintse meg az új eTwinning animációs filmet, melyet a Központi Szolgáltatópont hozott létre az eTwinning program népszerűsítésére! Ossza meg kollégáival, illessze be személyes, illetve iskolája vagy projektje weboldalára, blogjára!
kep
Az Educatio Nonprofit Kft. Szolgáltatói kosár adatbázisa
2010. február 12.
A Szolgáltatói kosár az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. elektronikus információs rendszere. Az adatbázis elsősorban a TÁMOP 3.1.4 keretében megvalósuló "Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben" című pályázat megvalósítóinak nyújt segítséget azzal, hogy összegyűjti és csoportosítja a szakmai információkat, termékeket és szolgáltatásokat.
kep
Mentor Magazin – digitális, lapozható formában
2010. február 5.
A Mentor Magazin immár harmadik alkalommal jelenik meg on-line, digitális, lapozható formában a magazin honlapján, ahol a címlapra kattintva nyithatók meg oldalai.
kep
Osztályzatok a világhálón
2010. február 5.
Sopronban zömében eltűnhetnek az ellenőrzők és a kézzel írt naplók. Integrált digitális intézményi rendszer tesztelése kezdődik a hónap végén hét soproni szakiskolában.
kep
Olaszország: IKT eszközök alkalmazása az iskolai oktatásban - A FICTUP esetek
2010. január 25.
A Moodle platform az alsó középfokú oktatásban: online támogatás az osztályteremben végzett tanítási tevékenységekhez. Interaktív tábla az általános iskolában: A tábla alkalmazása a mondattani szabályok tanítása során.
« előző oldal