« előző oldal
következő oldal »
kep
Nyilvános az új Nemzeti alaptanterv vitaanyaga
2012. február 6.
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapján olvasható az új Nemzeti alaptanterv vitaanyaga. A dokumentum megismerése mellett lehetőség van a szövegtervezet véleményezésére, az észrevételek, javaslatok elküldésére is.

kep
Megjelent a Modern Iskola magazin 2012/2. száma
2012. február 1.
A magazin 2012/2. számában foglalkoznak egyebek mellett az új Nemzeti alaptantervvel, a fiatal munkavállalók igényeivel és bemutatják a megújuló Sulinetet is.
kep
Az eTwinning a londoni BETT 2012 kiállításon
2012. január 30.
Mindazok számára, akik nem vettek részt a 2012-es BETT kiállításon, nagy örömmel nyújtunk bepillantást abba, hogy mi minden történt az eTwinning standjánál.

kep
Informatikai infrastruktúrafejlesztés a zalaegerszegi iskolákban
2012. január 27.
A diákok oktatását segítő, mintegy 200 millió forintos informatikai infrastruktúrafejlesztés valósult meg európai uniós és állami társfinanszírozással a zalaegerszegi iskolákban.
kep
Megjelent a Modern Iskola magazin legújabb száma
2012. január 23.
Megjelent a Modern Iskola magazin legújabb száma, amelyben többek között foglalkozunk a Tisztaszoftver Programmal, a köznevelési, szakképzési és felnőttoktatási törvényekkel, valamint a lillafüredi PIL fórumról, az e-Skills Weekről vagy akár a gyermekjogok hazai helyzetéről is olvashatnak.
kep
Ön népszerűsíti az eTwinning programot?
2012. január 18.
2012-ben az eTwinning programban arra ösztönözzük a résztvevőket, hogy olyan egy iskolában dolgozó tanárokból alakítsanak Iskolai Csapatokat olyan, akik eTwinning projektekben és egyéb eTwinning tevékenységekben vesznek részt.
kep
Elérhető a XII. eLearning Fórum videoanyaga
2012. január 11.
.További információ és a videoanyag az elearingforum.hu honlapon található.
kep
Összefoglaló az új NAT-ról
2012. január 9.
Hamarosan olvasható és véleményezhető az új Nemzeti alaptanterv az OFI honlapján. Az alaptanterv újdonságai, céljai az OFI honlapján találhatók.
kep
Díjnyertes eTwinning projekt
2012. január 2.
eTwinning projekt résztvevők nyerték meg az „Európai együttműködés oktatási célú multimédiás anyag létrehozása céljából 2011” különdíjat.
kep
eTwinning - Az Ön véleménye szerint milyen nehézségek akadályozzák a leginkább egy projekt elindítását?
2011. december 12.
Az eTwinning csapata számára fontos a program résztvevőinek véleménye. Ezért időről időre gyors felméréseket helyezünk el a személyes eTwinning munkafelületen a felhasználók számára, melyekben különböző területekkel kapcsolatos kérdéseket teszünk fel.
kep
Európai e-Skills Week 2012 - digitális készségek a munkához
2011. december 5.
Az Európai e-Skills Week 2012 célja, hogy segítsen az európai fiataloknak megtalálni azokat kiváló munkalehetőségeket, amelyek a digitális technológiák ismerete és alkalmazása révén nyílnak meg előttük. A rendezvénysorozatot a DIGITALEUROPE és az Eurpoean Schoolnet által koordinált konzorcium szervezi, mely az Európai Bizottság kiemelt támogatását élvezi.


« előző oldal
következő oldal »