« előző oldal
következő oldal »
kep
Biztonságosabb Internet Nap 2013
2013. január 31.
A Safer Internet Day célja, hogy az Európai Unió Safer Internet Plus program akciótervének keretein belül világszerte ugyanazon a napon hívja fel a figyelmet az interneten leselkedő veszélyekre.
kep
Újabb képzések indulnak a „Tudásod a jövőd!” projektben
2013. január 23.
A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) újabb képzések elindulását jelentette be: a Tudásod a jövőd! program keretében több mint 300 képzéssel (csaknem a duplájára) bővül a kínálat.
kep
Újabb képzésekkel bővül a Tudásod a jövőd! projekt
2013. január 16.
360 informatikai és idegen nyelvi képzés már elindult a Tudásod a jövőd! projekt keretében, január 22-én pedig újabb képzések jelennek meg.
kep
Sulinet stand az Educatio kiállításon
2013. január 14.
A 13. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. idén is szeretettel látja az immár hagyományos SULINET standon a látogatókat.
kep
eTwinning siker egy gyömrői iskolában
2012. december 18.
Németh Zoltánné eTwinning nagykövet,  a gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola angol tanárnője mesélt a 2012-es évi projektjükről.
kep
Nemzeti Közoktatási Portál és Digitális Otthon Program
2012. december 12.
A nyáron bejelentett Digitális Oktatási Alapcsomag után létrejöhet a Digitális Otthon Program és a Nemzeti Közoktatási Portál is a kormány és a Microsoft Magyarország megállapodásának köszönhetően.
kep
Táblagépen tanulnak az egri diákok
2012. december 5.
Magyarországon először az egri Eszterházy Károly Főiskola gyakorlóiskolájának 8/b osztályos tanulói sajátíthatják el a tananyagot táblagépekre alapozott módszertan keretében.
kep
Az internet hatása a gyermekekre és a fiatalokra című konferencia videófelvételei
2012. november 14.
Szeptember 25-26-án második alkalommal rendezték meg Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra című konferenciát az európai uniós Safer Internet Plus program keretében. A rendezvényen több mint 80 magyar és külföldi elméleti és gyakorlati szakember tartott előadást tapasztalatairól.
kep
Aranyérmes a magyar informatikai csapat az EuroSkills-en
2012. november 9.
Három debreceni fiatal nyert aranyérmet a „szakmák Európa bajnokságának” tekinthető EuroSkills 2012 nemzetközi szakmai versenyen. A szakemberből álló magyar csapat az informatikai hálózatüzemeltető csapatok versenyében ért el 1. helyezést.
kep
Számítógép segítségével mérik a diákok tudását
2012. november 8.
Az általános iskolás diákok tudásának, értelmi fejlődésének rendszeres felmérésére alkalmas számítógépes diagnosztikai rendszert dolgoznak ki a Szegedi Tudományegyetemen.
kep
Százezren kaphatnak támogatást informatikai és nyelvi képzésekhez
2012. november 8.
Százezer felnőtt kaphat támogatást informatikai és idegen nyelvi képzésekhez. A kiemelt uniós projekt elindítását kedden jelentette be Hidas János, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal elnöke.
« előző oldal
következő oldal »