« előző oldal
következő oldal »
kep
Megjelent a Modern Iskola februári száma
2013. február 26.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.
kep
A Technikatanárok Országos Egyesületének honlapja
2013. február 25.
A digitális készségek fejlesztése mellett a technikai műveltség is általános műveltségünk része. Ezért figyelmükbe ajánljuk a Technikatanárok Országos Egyesületének a honlapját.
kep
eTwinning Plus
2013. február 21.
2013. március 4-étől hivatalosan is elindul az eTwinning Plus, amely az EU közvetlen szomszédságában elhelyezkedő országokkal fenntartott kapcsolatok és együttműködés elmélyítését szorgalmazza.
kep
Digitális Otthon Program indul a leszakadó térségek informatikai felzárkóztatására
2013. február 14.
A Digitális Otthon Program célja a leszakadó térségek informatikai felzárkóztatása és versenyképességének növelése, valamint a lakosság munkavállalási képességének és informatikai képzettségének a javítása.
kep
Ingyenes nyílt forráskódú szoftverek oktatási intézményeknek
2013. február 14.
Köz- és felsőoktatási célokra ajánlott fel térítésmentesen több informatikai cég nyílt forráskódú és szabadon felhasználható szoftvereket.
kep
Több százezer projekt adata lesz lekérdezhető az új pályázati adatbázisból
2013. február 12.

Megvalósítási szakaszba lépett az Európai Unió által is támogatott, A fejlesztéspolitika egységes informatikai támogatása elnevezésű projekt.

kep
Összefogás a biztonságosabb internethasználatért
2013. február 6.
Informatikai vállalatok és civil szervezetek fogtak össze, hogy felhívják a figyelmet a biztonságosabb internetezés fontosságára és alapvető szabályaira.
kep
eTwinning Díjak 2013 - A szűkített lista
2013. február 5.
A szűkített lista a versenyre benevezett összesen több mint 120 pályázat legkiemelkedőbb projektjeit tartalmazza, azokat, amelyek eljutottak a verseny végső bírálati fordulójáig.
kep
eLEMÉR: Új fejlesztés a 2013-as mérési időszakra
2013. február 4.
A tanulói és a tanári kérdőíveket online formában is elérhetik a bejelentkezési oldalról.
kep
Biztonságosabb internet - milyen veszélyek leselkednek ránk és gyermekeinkre?
2013. február 4.
Új veszélyek jelentek meg az interneten, ezért minden évben érdemes sorra venni a legfontosabb fenyegetéseket, és felhívni a gyerekek figyelmét az aktuális problémákra.
kep
Biztonságosabb Internet Nap 2013
2013. január 31.
A Safer Internet Day célja, hogy az Európai Unió Safer Internet Plus program akciótervének keretein belül világszerte ugyanazon a napon hívja fel a figyelmet az interneten leselkedő veszélyekre.
« előző oldal
következő oldal »