« előző oldal
következő oldal »
kep
Lányok Napja
2013. április 25.
A Lányok Napja eseménysorozat rendezvényein 18 magyar városban mintegy háromezer 9-11. évfolyamos diáklány nyerhet betekintést számos "férfias" szakterületbe.
kep
Új Köznevelés – áprilisi szám
2013. április 25.
Megújult külsővel és tartalommal jelent meg az Új Köznevelés második száma. Az áprilisi lapszám kiemelten foglalkozik a szakmai ellenőrzéssel, szaktanácsadással, tankönyvrendelettel és a kerettantervekkel.
kep
Elindult az eTwinning tavaszi kampánya
2013. április 18.
Idén arra ösztönzik az eTwinning program résztvevőit, hogy szervezzenek tájékoztató és népszerűsítő rendezvényeket, amelyekkel inspirációt nyújthatnak kollégáiknak és arra buzdíthatják őket, hogy csatlakozzanak a programhoz.
kep
IKT 0-1 kompetencialista
2013. április 8.
Hatályba lépett az egyes szakképzési tárgyú kormányrendeletek módosításáról szóló 84/2013. Kormányrendelet, amelynek mellékletei tartalmazzák a szakképzési modulokat.
kep
Nemzeti Infokommunikációs Koordinációs Központ alakul
2013. április 8.
Több kutatóhely együttműködésével alakul Nemzeti Koordinációs Központ Veszprémben. A központ célja az infokommunikációs technológiák nemzetközi élvonalba tartozó kutatása és piaci bevezetése.
kep
Szuperszámítógépes kutatást segítő program
2013. március 22.
Szuperszámítógépes kutatást segítő program indult a debreceni, a pécsi és a szegedi egyetemen. A project célja, hogy közgazdasági, mérnöki, jogi és bölcsészettudományi területeken is lehetővé tegye a gépek használatát.
kep
Megújult a Köznevelés - online formát is ölt
2013. március 19.
Megújult külsővel, tartalommal és Új Köznevelés címen havonta jelenik meg a korábbi Köznevelés folyóirat – jelentette be Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár sajtótájékoztató keretében.
kep
eTwinning: az európai testvériskolák legjobb közös projektjei
2013. március 18.
A legjobb testvériskolai projekteket elismerő eTwinning díj 2013. évi átadására március 14-én Lisszabonban került sor.
kep
Iskolatáska
2013. március 7.
A Szolgáltatói Kosár mostantól Iskolatáska néven, megújult külsővel és bővülő tartalommal várja a pedagógiai innováció iránt elkötelezett felhasználókat.
kep
Informatikai kutatási program Budapesten
2013. március 6.
A program során olyan fejlesztéseken dolgoznak a kutatók, amelyek a felhasználók életét segítik a hétköznapokban, valamint az oktatás és az új vállalkozások mentorálása is része az EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont tevékenységének.
kep
Megjelent a Modern Iskola februári száma
2013. február 26.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.
« előző oldal
következő oldal »