« előző oldal
következő oldal »
kep
39 országból több mint 500 tanár vett részt a Rómában megrendezett éves eTwinning konferencián
2014. december 30.
Európa kiemelkedően innovatív tanárai és oktatási szakértői közül több mint 500-an találkoztak Rómában november 27. és 29. között a 10. éves eTwinning Konferencia alkalmából.
kep
Ingyenes otthoni Office 365 használattal bővül a Tisztaszoftver program
2014. december 9.

Tovább bővül a Tisztaszoftver program: a köznevelésben tanuló közel 1,3 millió diák, januártól pedig minden pedagógus is jogtisztán is ingyenesen töltheti le 5 számítógépre, laptopra és további 5 mobil eszközre a Word, az Excel és a Powerpoint legfrissebb változatát.

kep
Megújult az eTwinning Projektminták gyűjteménye
2014. december 8.

Új külső! Minden bemutatott projekt az egész életen át tartó tanuláshoz szükséges 8 kulcskompetenciával összefüggésben böngészhető.

kep
Az intézményi informatikai infrastruktúra fejlesztésének jelentősége és lehetőségei
2014. december 1.

Megrendezte az Educatio a TIOP-1.1.1 kiemelt projekt nyitókonferenciáját 2014. október 17-én a győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központban. Az eseményen részt vevő intézményi képviselők, intézményvezetők, pedagógusok, szakértők megismerkedhettek a projekt folyamatával, a megvalósult és a hátralévő feladataival.

kep
A <19 Szabadfogású Számítógép verseny legjobbjai
2014. november 26.

Láttunk már drónt, amely planetáris határréteget vizsgál? Méhkirálynővel kapcsolatos mobilapplikációt vagy kesztyűt, amely a „kézi erő” pótlására képes?

kep
Több lábon áll a kiskorúak védelme
2014. november 26.

Több lábon áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiskorúak védelmében kifejtett tevékenysége – mondta a hatóság elnöke hétfőn Budapesten, a Decoding Media – Jó gyakorlatok az európai médiaértés-oktatásban című konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón.

kep
Webinárium sorozat indul az iskolavezetésről
2014. november 24.

Webinárium sorozat indul angolul november 25-én az iskolavezetésről. Legyen Ön is részese a közös európai eszmecserének az iskolavezetésről!

kep
A Modern Iskola magazin 2014/5. száma
2014. november 14.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.

kep
Elérhetők a Sulinetwork konferencia előadásai
2014. november 13.
Az infokommunikációs technológia oktatási alkalmazásai iránt érdeklődő pedagógusok a Sulinetwork 2014 Konferencia keretében immár 7. alkalommal ismerkedhettek meg a digitális írástudáshoz kapcsolódó korszerű módszertani fejlesztésekkel, eszközökkel.
kep
Milyen hatást gyakorolt az eTwinning az Ön tanítására? – Megvannak a győztesek!
2014. november 13.

Véget ért a 2014-es eTwinning Hetek kampány plakátversenye. 33 országból összesen 398 eTwinning résztvevő osztotta meg, milyen módon fejlesztette az eTwinning tanítási készségeit.

kep
eBiztonság Portál hírei októberben
2014. november 12.

Mi történt mostanában az eBiztonság Minősítés portálon? Az alábbiakban a legfrissebb hírekről számolunk be.

« előző oldal
következő oldal »