« előző oldal
következő oldal »
kep
Tűzze ki céljait az újabb izgalmas eTwinning tanévre!
2013. szeptember 12.
Kezdődhet újra a munka! Kezdjen hozzá új projektje megtervezéséhez, és vegyen részt az eTwinning Hetek kampányban!
kep
Köznevelési intézmények adminisztrációs rendszerének biztosítása
2013. szeptember 11.
Az idei tanévtől az EMMI megbízásából az Educatio Nonprofit Kft. biztosítja az új iskolai adminisztrációs rendszert, amelynek bevezetésére az őszi félév során fokozatosan kerül sor.
kep
Huszonnégy iskola 130 számítógépet kapott
2013. szeptember 4.
Huszonnégy oktatási intézmény juthatott számítógéphez az egyik hazai autógyártó vállalat jóvoltából. A vállalat nem először tett hasonló felajánlást.
kep
Microsoft Innovatív Pedagógus Program
2013. augusztus 30.
A pedagógusok nap mint nap tapasztalják, hogy lépést kell tartaniuk a korszerű tanítási elvárásokkal. Ehhez nyújt segítséget a Microsoft Innovatív Pedagógus Programja, amely a 2013-14-es tanévben Magyarországon is elérhetõ minden tanár számára.
kep
Microsoft Innovatív Iskola Program
2013. augusztus 30.

A cég programja az IKT-eszközök használata, a fizikai és virtuális tanulási környezet fejlesztése és a pedagógusok képzése terén kínál követendő példákat, nemzetközi tapasztalatok felhasználásával, gyakorlatban már kipróbált koncepciókra építve.

kep
A Modern Iskola magazin 2013/4. száma online is elérhető
2013. augusztus 29.

Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.

kep
Virtuális szertár
2013. augusztus 24.
Várhatóan 2014 augusztusára készül el a „Virtuális szertár – természettudományos kísérletek és megfigyelések gyűjteménye” nevet viselő új, korszerű oktatási szoftver. A program egyedi vizualitásával érthetővé és befogadhatóvá teszi a természettudományokat.
kep
Sulinet stand, ahol a tanév kezdődik
2013. augusztus 16.
Az "A tanév itt kezdődik!" Országos Szakmai Tanévnyitórendezvényen a Sulinet standján idén is a digitális írástudás fejlesztése áll a középpontban. 2013. augusztus 22-23-án a SYMA Csarnokban található tanteremben óránként kezdődnek bemutatók és gyakorlatok.
kep
7. Digitális Esélyegyenlőség (DE!) Konferencia
2013. augusztus 16.
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság 7. alkalommal rendezi meg a Digitális Esélyegyenlőség konferenciát. Az esemény Szép új világ címmel ad áttekintést az információs társadalom előnyeiről és lehetőségeiről.
kep
Közel 900 új képzés a Tudásod a jövőd projektben
2013. augusztus 6.
Újabb 885 képzés jelent meg a Tudásod a jövőd! projektben, így 12 500 magánszemély kapcsolódhat a képzésekhez, 345 településen. A cél, hogy minél több kistelepülések lakó, idős és alacsony iskolai végzettségű tanulhasson.
kep
Idén elkészül az elektronikus levéltár
2013. július 11.
Július 10-12-én tartják a Fiatal Levéltárosok Egyesületének V. Tudományos Nyári Táborát Badacsonyban, amelynek első napján bemutatták az Elektronikus levéltár fejlesztésében eddig elért eredményeket és felvázolták az elektronizált folyamatoknak köszönhető új kihívásokat.
« előző oldal
következő oldal »