« előző oldal
következő oldal »
kep
Gyermekbarát tartalmakat díjaztak
2013. december 12.
Lezárult a Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díj első fordulója. A verseny arra szeretné ösztönözni a gyerekeket és felnőtteket, hogy olyan netes tartalmakat készítsenek gyerekeknek, amelyek teret adnak a tanulásnak, a játéknak, a felfedezésnek és az alkotásnak.
kep
A tudatos internethasználatra oktató programot indít a KIM
2013. december 6.
Az internet nem felejt! címmel tartanak interaktív osztályfőnöki órákat. A középiskolások számára készült programot a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium indította a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóssággal együttműködve.
kep
Az Év Honlapja 2013 - Díjazottak oktatás kategóriában
2013. december 6.

Idén is kihirdették a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat közös szervezésében létrejött "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit. A felhívásra idén 333 nevezés érkezett, rengeteg kiváló minőségű honlappal.

kep
Az eTwinning segít jobb digitális polgárokká válnunk
2013. december 5.
2013 októbere folyamán 200 tanár három napot töltött együtt Stockholmban, ahol közös munkát végeztek, és követendő gyakorlati példákat osztottak meg egymással az európai polgárság eszméjének tanítását elősegítő módszerekkel kapcsolatban.
kep
Az oktatás hatékonyságának növeléséről tárgyaltak az EU oktatási miniszterei
2013. november 27.
A tanintézmények hatékony vezetéséről és az információs és kommunikációs technológia oktatási módszereket befolyásoló hatásáról értekeztek Brüsszelben az Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport Tanács ülésén az EU oktatásért felelős miniszterei.
kep
Az én eTwinning mozim – A győztesek
2013. november 26.
Lezárult a 2013-as eTwinning Hetek keretében „Az én eTwinning mozim” témával megrendezett videokészítő verseny. A versenyre összesen 148 videót neveztek be.
kep
Elindult a Digitális Közösség Program
2013. november 25.

Elindult a Digitális Közösség Program, amelyben a kormány 17 ezer laptopot juttat el a rászorulókhoz. A program célja a magyarorszálgi digitális írástudatlanság felszámolása.

kep
Indul a Sulinet+
2013. november 25.
Minden közoktatási intézménybe - országosan mintegy 5000 iskolába - kerülnek új hálózati eszközök 2014 végéig a Sulinet+ program keretében.
kep
Az eTwinning nagykövetek növekvő szerepe
2013. november 19.

2013. október 17. és 19. között Európa minden tájáról összegyűltek az eTwinning nagykövetek, hogy részt vegyenek idei mini-konferenciájukon.

kep
A kormány elkötelezett a gyermekek védelme iránt a digitális világban
2013. november 13.
A kormány elkötelezett aziránt, hogy tájékoztatással vagy jogszabályokkal védje a gyermekeket a virtuális valóságban, a digitális világban.
kep
Az Év Honlapja 2013 – meghosszabbított határidő
2013. november 6.

A hosszúhétvége miatt meghosszabbították „Az Év Honlapja” pályázatot, így még egy újabb hétig lehet nevezni. Beadási határidő: 2013. november 13.

« előző oldal
következő oldal »