« előző oldal
következő oldal »
kep
A 2013-as év legjobb projektjei: eMusic Twinning
2014. január 15.
Az eTwinning Nemzeti Szolgáltatópontja évek óta nagy sikerrel rendezi meg az eTwinning Nemzeti Versenyt az ősszel megrendezésre kerülő központi eTwinning Hetek keretében.
kep
Program indult a középiskolások tudatosabb internethasználatáért
2014. január 14.
Az internet nem felejt címmel indított programot a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a világháló veszélyeinek tudatosítására, a gyerekeket ért iskolai és internetes zaklatás jelenségének csökkentése érdekében.
kep
Ragyogó jövő vár az eTwinning programra az Erasmus+ keretében
2014. január 13.

A 2014. január 1-én elindított új európai oktatási, képzési, ifjúsági és sportügyi program, az Erasmus+ keretében működik tovább az eTwinning program.

kep
Új adminisztrációs rendszer a köznevelési intézményekben
2014. január 9.

A 2013/2014-es tanévtől megváltozott az iskolai adminisztrációs rendszerek beszerzése és működtetése. Az Educatio Nonprofit Kft. térítésmentesen biztosítja az arra jogosult hazai köznevelési intézményeknek a Magiszter Iskolaadminisztrációs Rendszer felhasználói jogait.

kep
Digitális Közösség – meghosszabbították a pályázat beadási határidejét
2014. január 2.

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítják a miskolci laptop pályázat beadási határidejét, a kiírásra így egészen január 17-ig lehet jelentkezni.

kep
Európai szinten egyedülálló projekt részesei lehetnek a miskolciak
2013. december 18.
Egyedülálló lehetőséget kap minden miskolci állampolgár, akik a Digitális Közösség Programnak köszönhetően pályázhatnak a 17.000 laptop egyikére.
kep
Bakonyi Bitfaragó Bajnokság középiskolásoknak
2013. december 16.

„Bakonyi Bitfaragó Bajnokság" címmel hirdetett országos programozási csapatversenyt a Pannon Egyetem középiskolás diákok részére. A hagyományteremtő pályázat célja a műszaki és a természettudományi ismeretek népszerűsítése.

kep
Az ország legnagyobb szuperszámítógép-központja épül Debrecenben
2013. december 16.

Magyarország legnagyobb teljesítményű szuperszámítógép-központját hozzák létre 2014 végére a Debreceni Egyetemen - jelentette be a DE Tudományegyetemi Karok centrumának elnöke.

kep
A Modern Iskola magazin 2013/6. száma
2013. december 16.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.
kep
A 4. Infotér Konferencia prezentációi
2013. december 12.

A 2013. november 6-8. között Balatonfüreden megrendezett konferencián számos vezető kormányzati tisztviselő, cégvezető és szakember fejtette ki véleményét és javaslatait a magyar információs társadalom jelenéről és jövőjéről.

kep
Gyermekbarát tartalmakat díjaztak
2013. december 12.
Lezárult a Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díj első fordulója. A verseny arra szeretné ösztönözni a gyerekeket és felnőtteket, hogy olyan netes tartalmakat készítsenek gyerekeknek, amelyek teret adnak a tanulásnak, a játéknak, a felfedezésnek és az alkotásnak.
« előző oldal
következő oldal »