« előző oldal
következő oldal »
kep
Ingyenes Google-tudásbázis nyílt Budapesten
2014. február 25.

A közép-kelet-európai régióban elsőként Budapesten létesített többek között a diákok képzésére is oktatóközpontot a Google.

kep
A Modern Iskola magazin 2014/1. száma
2014. február 21.
Az aktuális lapszámban ezúttal is számtalan követendő programot, kezdeményezést ajánlanak az intézményvezetők és pedagógusok figyelmébe.

kep
Európai eTwinning Díjak – A 2014-es győztesek
2014. február 21.

Kihirdették a 2014-es eTwinning Díjak verseny győzteseit. Cikkünkben megtekinthetők az 1. és 2. helyezést elért projektek.

kep
eTwinning Díjak 2014: már megtekinthető a szűkített lista
2014. február 18.
Már elérhető a 2014-es eTwinning Díjak verseny szűkített listája. A szűkített lista a 134 benevezett projekt közül a legkiemelkedőbb projekteket tartalmazza, amelyek továbbjutottak a verseny végső bírálati fordulójába.
kep
Biztonságosabb Internet Nap - 2014. február 11.
2014. február 11.

A mai napon immár tizenegyedik alkalommal ünneplik az Insafe és az INHOPE hálózatok (a Safer Internet Központok európai hálózata, illetve az Internetes Forródrótok hálózata) a Biztonságosabb Internet Napját (SID – Safer Internet Day).

 

kep
Nagy sikerrel zajlik a minisztérium biztonságosabb internetezésre felhívó programja
2014. február 12.

Félidejéhez közeledik „Az internet nem felejt” program, amit a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium indított el januárban. Eddig 12 középiskolában, közel 1000 fiatal és pedagógusaik ismerkedtek meg a tudatos internethasználattal.

kep
„A jobb internet közös ügyünk!”
2014. február 12.

Informatikai vállalatok és civil szervezetek fogtak össze, hogy felhívják a figyelmet a biztonságosabb internetezés fontosságára és alapvető szabályaira.

kep
Új fejlesztés a 2013-as mérési időszakban
2014. február 11.
A tanulói és a tanári kérdőíveket online formában is elérhetik a bejelentkezési oldalról. Használatuk azoknak ajánlott, akik szeretnék figyelembe venni az iskola önértékelésében a tanárok és a tanulók egyéni véleményét.
kep
Felhívás a Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal tagjainak jelölésére
2014. február 10.
A kiskorúak védelmével foglalkozó szakmai és civil szervezetek, továbbá a médiatartalom-szolgáltatók, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatók és az elektronikus hírközlési szolgáltatók szakmai érdekképviseleti és önszabályozó szervezetei 2014. február 17-ig tehetnek javaslatot a Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal tagjaira.
kep
Megnyílt az online felület a portfóliók feltöltésére
2014. február 7.
Megnyílt az az online felület, amelyre a szakvizsgázott, hivatásukat legalább 14 éve gyakorló pedagógusok tölthetik fel portfóliójukat április 30-ig. Ezek a tanárok egyszerűsített minősítési eljárással a Pedagógus II. fokozatba kerülhetnek 2015. január elsejétől.
kep
Nagyszabású fejlesztés a hazai köznevelés informatikai infrastruktúrájában
2014. január 31.
Tavaly több mint ezer iskola internetkapcsolatának sávszélessége duplázódott meg – jelentette be Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár Mezőkeresztesen, 2014. január 30-án, a Sulinet+ projekt eredményeit ismertető sajtótájékoztatón.
« előző oldal
következő oldal »