Konferencia az uniós fejlesztésekről a tanévnyitón

2012. augusztus 31-én Az uniós források, új pályázati lehetőségek a köznevelés fejlesztésében címmel konferenciát szervez az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az Oktatási Hivatal, "A tanév itt kezdődik” Országos Szakmai Tanévnyitó rendezvény keretében.

Az alkalom célja, hogy az intézményvezetők, illetve az oktatási szektorban dolgozó szakemberek átfogó képet kapjanak a közoktatásban most induló, illetve már zajló fejlesztésekről, az aktuális pályázati lehetőségekről. Az előadások és kerekasztal-beszélgetések segítséget nyújtanak abban, hogy a résztvevők megismerhessék a közoktatás átformálásnak logikai és szemléleti alapjait.

Az érdeklődők tájékozódhatnak a nemzeti köznevelés rendszerében elérhető uniós projektekről és az közoktatásban megvalósult infrastruktúra-fejlesztésekről. Bepillantást nyerhetnek az oktatásban tevékenykedő háttérintézmények szerepébe, valamint az uniós társfinanszírozású tehetséggondozás rendszerébe.

A konferencia részletes programja megtekinthető a www.moderniskola.hu/tanevnyito/programok honlapon.
A konferencián történő részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.moderniskola.hu/tanevnyito/regisztracio oldalon lehet.

Sulinet interaktív tanterem

Az Educatio Nonprofit Kft. önálló Sulinet standdal jelentkezik az Országos Tanévnyitó 2012 rendezvényen, ahol gazdag szakmai programmal várja a pedagógusokat. A Sulinet interaktív tanteremben a Digitális Pedagógiai Osztály munkatársai a digitális írástudáshoz kapcsolódó taneszközöket, jó gyakorlatokat mutatják be 30 perces előadások keretében. A Sulinet standon minden érdeklődő megismerkedhet az új Sulinet portállal, annak a közösségi lehetőségeivel és a Tudásbázis új funkcióival.

A stand előadásainak részletes programja megtalálható a www.moderniskola.hu/tanevnyito/programok holnapon.
A programokra regisztrálni a www.moderniskola.hu/tanevnyito/regisztracio internetes oldalon lehet.

Forrás: moderniskola.hu

Nyomtatás