következő oldal »
kep
Elindult a Hipersuli digitális oktatási program
2015. május 6.

A mobileszközök és a mobilinternet révén a korszerű, digitális oktatás elterjesztése a célja a Hipersuli oktatási programnak, amelynek elindítását kedden jelentették be a Fejér megyei Ercsiben.

kep
Közlekedésbiztonsági e-learning képzés
2015. április 17.
Az ingyenes program az általános iskolák 1-8. évfolyamosait, valamint a középiskolák 9-12. évfolyamainak tanulóit célozza meg.
kep
Erasmus+ eszközök az iskolák és a tanárok számára
2015. április 10.

A School Education Gateway központi online átjárót nyújt az oktatás világába a tanárok, az iskolák, az oktatási szakértők, a pedagógusok és a közoktatási szféra további szereplői számára.

kep
Sikeres volt a Scientix Konferencia Budapesten
2015. április 10.
A Scientix Konferencia célja elsősorban az volt, hogy bemutassa a műszaki- és természettudományok, illetve a matematika oktatásának, illetve az IKT eszközök innovatív felhasználásának legújabb trendjeit, és bevezesse a résztvevőket az európai STEM trendekbe.
kep
Megnyílt a regisztráció a Sulinetwork Konferenciára
2015. április 8.
Az idei évben április 17-19. között Székesfehérvárra invitálják a pedagógusokat. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
kep
Példamutató nők vezetik a lányokat a műszaki pályák felé
2015. április 1.
A női és férfi szakemberek közötti szakadék a műszaki tudományok és az IKT területén még nagyobb – 1 000 felsőfokú végzettségű nő közül csupán 29 rendelkezik a számítástechnikához kapcsolódó diplomával, és ebből csak négy tölt be majd közvetlenül az IKT-hoz kapcsolódó foglalkozást.
kep
Interjú az eTwinning program 300 000. résztvevőjével
2015. március 30.
Az eTwinning programnak immár 300 000 résztvevője van Európában. A fontos mérföldkövet egy milánói tanár csatlakozásával érte el az eTwinning közösség.
kep
Elindult az Iskolai Konfliktus Tudásközpont online felülete, az ISKON
2015. március 13.
Az ISKON célja, hogy segítse a pedagógusokat, a diákokat, a szülőket, az iskolafenntartókat és a politikusokat, hogy ki-ki a maga területén találja meg a leghatékonyabb eszközt a különféle iskolai és végső soron a társadalmi konfliktusok sikeres kezeléséhez.
kep
eTwinning mobil állomások utazzák be Európát
2015. március 12.
A „SouthTwin” és „NorthTwin” elnevezésű utazó eTwinning mobil állomások beutazzák Európát, és amerre járnak, felhívják a tanárok, igazgatók, szülők és diákok figyelmét az eTwinning programra.
kep
10. évfordulója alkalmából új mini weboldalt hozott létre az eTwinning program
2015. március 12.
Ezen az új felületen minden információt megtalál majd az ünnepi eseményekről, így biztosan nem fog lemaradni semmiről.
kep
A neten is követhető lesz a Digitális Nemzedék Konferencia
2015. március 12.

Az interneten is követhetők lesznek a délelőtti előadások a Digitális nemzedék konferenciáról. A konferencia időpontja: 2015. március 21. Regisztrálni már nem lehet.

következő oldal »