következő oldal »
kep
eTwinning Hetek a Digitális polgárság jegyében
2016. október 11.
Az október 10. és 17. között megrendezésre kerülő idei eTwinning Hetek kampány középpontjában a „digitális polgárság" témája áll – az, hogy az eTwinning program hogyan járulhat hozzá az aktív európai polgárok következő generációjának felneveléséhez. A közeljövőben megjelenő új eTwinning könyv ismertetője nagyszerű bepillantást nyújt ebbe a témába.
kep
e3: eTwinning együttműködések – evolúció 2016 nyertesei
2016. október 3.
Az e3: eTwinning együttműködések – evolúció projekt 2012-ben indult először, azóta évről évre megismételjük. A pályázat nyertesei különböző témájú szakmai workshopokon, akkreditált pedagógus-továbbképzéseken vehettek részt, és személyes segítséget is kaptak.
kep
A School Education Gateway projekt felmérése a kritikus gondolkodásról és a médiáról
2016. július 12.
A School Education Gateway márciusban indította el első szavazását, melynek célja az volt, hogy felmérje az oktatási közösség tagjainak körében, hogy miért és hogyan lehet fejleszteni a diákok kritikus gondolkodását a média vonatkozásában, illetve a média felhasználásán keresztül. A hazai pedagógustársadalom is aktívan közreműködött a 6 kérdést tartalmazó kérdőív kitöltésével az aktuális válaszok megtalálásában, a kitűzendő és megerősítendő irányok körvonalazásában.
kep
Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében
2016. június 3.
Az Oktatási Hivatal szervezetébe beágyazott Magyarországi eTwinning Szolgáltatópont idén is meghirdeti a "Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében" című ingyenes, akkreditált pedagógus továbbképzését.
kep
2015 legeredményesebb hazai eTwinning projektje
2016. március 21.
Értékelték 2015 legsikeresebb eTwinning projektjeit. A legeredményesebbnek a „Biodiversity conservation the only path to our survival” bizonyult, melynek részleteiről Sallai Zoltán, az Ady Endre Gimnázium tanára számol be.
kep
e3: eTwinning együttműködések – evolúció 2015 online kiadvány
2016. február 15.

Elérhetők az e3: eTwinning együttműködések – evolúció elnevezésű projekt keretében született 2015-ös projektminták.

kep
Tudomány és technika a lányoknak is
2015. május 7.
A Nők a Tudományban Egyesület, együttmű­ködésben az Evoproval, negyedszer szervezte meg a Lányok Napját.
kep
Mennyit növekedett az eTwinning?
2015. május 6.

Miközben az eTwinning program 10. születésnapját ünnepli, azt is szeretnék megosztani a program résztvevőivel, hogy mennyit növekedett a közösség az elmúlt évtized során.

kep
Elindult a Hipersuli digitális oktatási program
2015. május 6.

A mobileszközök és a mobilinternet révén a korszerű, digitális oktatás elterjesztése a célja a Hipersuli oktatási programnak, amelynek elindítását kedden jelentették be a Fejér megyei Ercsiben.

kep
Közlekedésbiztonsági e-learning képzés
2015. április 17.
Az ingyenes program az általános iskolák 1-8. évfolyamosait, valamint a középiskolák 9-12. évfolyamainak tanulóit célozza meg.
kep
Erasmus+ eszközök az iskolák és a tanárok számára
2015. április 10.

A School Education Gateway központi online átjárót nyújt az oktatás világába a tanárok, az iskolák, az oktatási szakértők, a pedagógusok és a közoktatási szféra további szereplői számára.

következő oldal »