« előző oldal
következő oldal »
kep
Lányok az Informatikában Szimpózium & Konferencia az oktatásról
2015. április 17.
Április 24-én Salgótarjánban rendezik meg az Infoprog 2015 eseményt, amely az informatika és a programozás fontossága mellett a lányok ösztönzésére, bevonására is hangsúlyt fektet.
kep
TIOP-1.1.1 Roadshow Székesfehérváron
2015. április 8.

Az Educatio a TIOP-1.1.1-12/1 kiemelt projekt szakmai megvalósítója országjáró előadássorozatának következő állomása Székesfehérvár.

kep
Lányok Napja 2015-ben is
2015. március 31.
A Nők a Tudományban Egyesület 2015. április 23-án 4. alkalommal szervezi meg a Lányok Napját az alábbi városokban: Budapest, Debrecen, Gödöllő, Győr, Hatva, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Székesfehérvár és Vác.
kep
Új eTwinning események, képzések
2015. március 27.
Az idei tanév során öt Szakmai Továbbképzési Műhelyt rendeznek majd. Néhány téma: tehetség alapú tanulás; természettudományok; a spanyol, mint idegen nyelv.
kep
eTwinning nap: ünnepeljünk az iskolában!
2015. március 20.
Ünnepelje meg velünk együtt Ön is az eTwinning program 10. évfordulóját a legelső éves eTwinning napon!
kep
TIOP-1.1.1/12 Roadshow és Sulinet Roadshow hat helyszínen
2015. március 4.
Békéscsaba, Salgótarján, Dunaújváros, Nyíregyháza, Nagykanizsa és Szolnok városokban 2015 tavaszán az Educatio Nkft. Digitális Pedagógiai Osztálya két-két, egymást követő eseményt szervez, amelyeknek tematikái kiegészítik egymást, így hasonló közönség érdeklődésére tarthatnak számot.
kep
Scientix Konferencia Budapesten
2015. március 4.

Az Educatio, a Scientix projekt Nemzeti Kontaktpontja 2015. március 20-án és 21-én Scientix Konferenciát szervez Magyarországon. A rendezvényre műszaki- és természettudományokat, illetve matematikát tanító tanárok jelentkezését várják szerte az országból!

kep
Digitális Nemzedék Konferencia 2015
2015. március 4.

A „Digitális nemzedék konferencia” egy olyan szakmai konferenciasorozat, amely pedagógusok, oktatáskutatók, nevelésszociológusok, pszichológusok, szociális szakemberek, szülők és leendő tanárok párbeszédére teremt lehetőséget, amely párbeszéd keretében azonosítjuk azokat a jelenségeket, amelyek az általunk tanított és nevelt digitális generációra igazak.

kep
Csongrádra érkezik a Sulinet Roadshow és a Scientix
2015. február 26.
Az Educatio Digitális Pedagógiai Osztálya 2015-ben a Sulinet Roadshow keretében népszerűsíti az IKT-val támogatott oktatás legújabb kutatási eredményeit, hazai jó gyakorlatait és a témához kapcsolódó projekteket, kezdeményezéseket.
kep
Suli.net.tan IKT Műhely Roadshow Budapesten
2015. február 25.

A roadshow során bemutatkoznak az IKT-val támogatott oktatás újdonságai, továbbá az IKT Műhely 2014 pályázat pedagógusai bemutatják projektjeiket az érdeklődő kollégáknak.

kep
A Sulinet Roadshow újabb állomásai Budapest és Hajdúszoboszló
2015. február 25.
Az Educatio Digitális Pedagógiai Osztálya 2015-ben Sulinet Roadshow-val népszerűsíti az IKT-val támogatott oktatás legújabb kutatási eredményeit, hazai jó gyakorlatait és a témához kapcsolódó projekteket, kezdeményezéseket.
« előző oldal
következő oldal »