« előző oldal
következő oldal »
kep
Új utakon a netgeneráció oktatásában
2012. április 3.
A Tempus Közalapítvány valorizációs konferenciát szervez 2012. május 10-én , az Egész életen át tartó tanulás program által támogatott pályázatok tükrében. A konferencia célja, hogy konkrét példák bemutatásán keresztül segítse a digitális világ elterjedését, a netgeneráció megjelenésével keletkezett szemléletbeli változás felismerését; valamint az új kihívások elé állított pedagógusok változó szerepének megértését.
kep
Gyerekjáték felnőtt fejjel konferencia
2012. március 21.
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és az ELTE Informatikai Kar 2012. március 22-én közös konferencián mutatja be oktatási játékokkal kapcsolatos projektjének eredményeit. A projekt célja a gyermeki fejlődés és tudás széleskörű monitorozása és számítógépes segítése.
kep
Pécsi „e-Skills Week” roadshow középiskolásoknak
2012. március 21.

Magyarország másodszor vesz részt az Európai e-Skills Week eseménysorozatban, melynek keretében szeretnénk megmutatni, milyen nagy jelentősége van a digitális írástudásnak, az informatikai készségeknek és képességeknek az élet és a munka minden területén.

kep
Virtuális valóság
2012. március 20.
A Virtuális valóság a Műcsarnok és az Európai Unió Safer Internet Plus közös programja. A számítógépes drámajáték elnevezésű múzeumpedagógiai foglalkozást Safer Internet órával egybekötik.

kep
E-learning fórum az iskolavezetésről
2012. március 19.
Az Európai Szakpolitikai Hálózat az Iskolavezetésről (European Policy Network on School Leadership) 6 hetes e-learning fórumot indít, melynek célja, hogy párbeszédet teremtsen az iskolavezetés témájában érintett szakemberek (döntéshozók, gyakorló iskolavezetők, kutatók, szociális partnerek) között.
kep
eTwinning Konferencia 2012 - Középpontban a sikerek díjazása és az Iskolai Csapatok
2012. március 13.
Az éves eTwinning Konferencia idén 2012. március 29. és 31. között kerül megrendezésre Berlinben. A konferencia nemcsak a legjobb európai projektek díjazására nyújt alkalmat, hanem arra is, hogy az Európa minden szegletéből érkező, több mint 500 részt vevő tanár megvitassa, hogyan népszerűsíthetik és támogathatják az iskolai csapatokat.
kep
Műhelyfoglalkozás - Interaktív és digitális kiegészítő anyagok a német nyelvoktatásban
2012. március 7.

A Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet és a Hueber Verlag szeretettel meghívja a középiskolai némettanárokat Az interaktív és digitális kiegészítő anyagok a német nyelvoktatásban című műhelyfoglalkozásra.

kep
Az Európai e-készségek Hét nyitó- és zárórendezvényei
2012. március 2.
Az Európai e-készségek Hét nyitókonferenciája március 19-én kerül megrendezésre Belgiumban, Brüsszelben. A konferencia lehetőséget biztosít arra, hogy egybegyűljön minden érintett – mint például magas szinten képviselt közigazgatási szervek, az iparág jelentős képviselői és kutatással foglalkozó szervezetek – hogy megvitassák az e-készségekkel rendelkező munkavállalók jelenlegi helyzetét és igényeit.
kep
e-Skills Week roadshow középiskolásoknak Szegeden
2012. február 29.
2012. március 28-án ismét Szegedre látogat az e-Skills Week keretében szervezett középiskolásokat megszólító roadshow. A rendezvénynek a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ad otthont, így biztosítva, hogy akár 450 diák is részt vehessen a programon.
kep
e-Skills Week roadshow középiskolásoknak Győrben
2012. február 29.
2012. március 9-én Győrben kerül megrendezésre az e-Skills Week idei első középiskolásoknak szóló rendezvénye a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében.
kep
Internet Fiesta 2012
2012. február 28.
Az Informatikai és Könyvtári Szövetség – a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával – immár 13. alkalommal rendezi meg az Internet Fiestát a könyvtárakban, 2012. március 23-30. között.
« előző oldal
következő oldal »