« előző oldal
következő oldal »
kep
TeachMeet
2012. május 22.
A TeachMeet-en a tanárok olyan dolgokról beszélnek tanároknak, amiket ők csináltak, és sikeresnek, jól működőnek vagy éppen ellenkezőleg, problémásnak, nehéznek találtak. A beszélgetések laza, oldott hangulatban történnek, az előadók sorrendjét is sorsolják.
kep
Nemzetközi konferencia az oktatás jövőjéről
2012. május 16.
A nemzetek közötti együttműködés előmozdítása, valamint az oktatási újítások alkalmazásakor bevált jó gyakorlatok megosztása céljából szerveznek konferenciát Olaszországban.
kep
XVIII. „Multimédia az oktatásban” konferencia
2012. május 16.
2012. július 12-13-án kerül megrendezésre a Multimédia az oktatásban nemzetközi konferencia, ahol az oktatás, a kutatás és a fejlesztés különböző területein dolgozó szakemberek találkozhatnak és cserélhetnek tapasztalatot.
kep
A házi számítógép hőskora kiállítás
2012. május 3.
Legendás, és még soha ki nem állított ritkaságok láthatók A házi számítógép hőskora című kiállításon a Közlekedési Múzeumban.

kep
MoodleMoot Konferencia 2012
2012. április 26.
Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Moodle és az eLearning iránt érdeklődők számára a MoodleMoot konferencia. A konferencián kiemelt szerepet kap a tananyagfejlesztés és az eLearning módszertana, hiszen a közelmúltban számos intézmény kezdett tananyagfejlesztési projektekbe, melyeket pályázati forrásokból valósítanak meg.
kep
Digitális Pedagógus Konferencia 2012
2012. április 20.
Miben áll a pedagógus szerepe az információs társadalomban? Hogyan alakul át az infokommunikációs társadalomban a tanítás és tanulás fogalma, s milyen helyet foglal el ebben a folyamatban az iskola? Milyen ismeretekkel, képességekkel és attitűdökkel rendelkezzenek a pedagógusok ahhoz, hogy az információs társadalom hiteles, tudatos információfeldolgozói, közvetítői, tanítói és nevelői legyenek? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatnak választ a május 26-i konferenciára érkezők.
kep
Fülemüle Tehetségnap 2012
2012. április 18.
A fiatal tehetségek fesztiválja - mely egyben a Fülemüle Országos Informatika Verseny díjkiosztója is - 2012. április 19-én kerül megrendezésre.
kep
Tanévzáró Robot Party
2012. április 16.
Tanévzáró Robot Party néven szervez robotprogramozó versenyt a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium 2012. június elsején.
kep
Simonyi Konferencia
2012. április 16.
A Simonyi Károly Szakkollégium éves konferenciáját 2012. április 17-én 13 órától rendezik meg a BME Informatika épületében, ahol az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a villamosmérnöki és informatikai szakma aktuális vívmányaiba.

kep
Linux az oktatásban és szabad szoftver konferencia
2012. április 12.
A LOK 2012 konferencia április 28-án az Óbudai Egyetemen kerül megrendezésre.

kep
Műhelyfoglalkozás - Interaktív és digitális kiegészítő anyagok a német nyelvoktatásban
2012. április 11.

Interaktív és digitális kiegészítő anyagok a német nyelvoktatásban néven szervez műhelyfoglalkozást középiskolai némettanárok számára a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet és a Hueber Verlag. A bemutató betekintést nyújt a legmodernebb interaktív és digitális kiegészítő anyagok használatába.

« előző oldal
következő oldal »