« előző oldal
következő oldal »
kep
eTwinning Hetek 2012
2012. szeptember 27.
Érdeklődik az eTwinning projektek iránt, és szeretné megtudni, hogyan indíthatna projekteket, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Csatlakozzon Ön is a szeptember 24-től október 10-ig tartó eTwinning Hetek kampányhoz!
kep
Az internet hatása a fiatalokra - Kétnapos konferencia az Akadémián
2012. szeptember 24.
Központi témája az internet hatása a 6-12 éves gyerekekre, célja pedig, hogy hozzájáruljon egy új médiakultúra kialakításához. Az előadások online is nyomon követhetők.
kep
II. Nemzetközi Médiakonferencia programja
2012. szeptember 20.
Második alkalommal rendez konferenciát Budapesten a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az Európai Unió „Safer Internet Plus” program támogatásával 2012. szeptember 25-26-án.
kep
Média és Tanulás - konferencia Brüsszelben
2012. szeptember 13.
A november 14-15-én Brüsszelben megrendezendő Média és Tanulás konferencia azokat várja, akik újszerűen és hatékonyan szeretnék használni a média eszközeit a tanulás támogatására.
kep
Nemzetközi Kibertér Konferencia
2012. szeptember 12.
2012. október 4-én és 5-én rendezik meg Budapesten a Nemzetközi Kibertér Konferenciát. A Konferencia egyik legfontosabb területe az ifjúság és a kibertér kapcsolata, ennek megfelelően a rendezvény keretében külön Ifjúsági Fórum foglalkozik a témakörrel.
kep
„Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia
2012. augusztus 17.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az Európai Unió „Safer Internet Plus” program támogatásával második alkalommal rendez nemzetközi konferenciát Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián, 2012. szeptember 25-26-án.
kep
Virtuális Oktatás Börze
2012. július 23.
A Virtuális Oktatás Börze egy új, innovatív platform a képzést keresők és a képzést kínálók egymásra találásához. Az új technológia a kommunikáció - információ csere gyorsabb formáját teszi lehetővé.
kep
Számítógéplegendák a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumban
2012. június 4.
Korszakos jelentőségű számítógépeket tekinthetnek meg az érdeklődők a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Műszaki Tanulmánytárában június 9-én Budapesten.
kep
A tanév itt kezdődik
2012. június 1.
A Modern Iskola magazin országos tanévnyitó rendezvényt szervez 2012. augusztus 30-31-én Budapesten.
kep
Digitális esélyegyenlőség konferencia
2012. május 22.
Idén hatodik alkalommal rendezik meg az NJSZT által szervezett Digitális Esélyegyenlőség konferenciát. A konferencia az „Információs társadalom: Áttörés, vagy … ?!” címmel ad áttekintést az információs társadalom építésében megtett útról és felvázolja a még megválaszolandó kérdéseket.
kep
TeachMeet
2012. május 22.
A TeachMeet-en a tanárok olyan dolgokról beszélnek tanároknak, amiket ők csináltak, és sikeresnek, jól működőnek vagy éppen ellenkezőleg, problémásnak, nehéznek találtak. A beszélgetések laza, oldott hangulatban történnek, az előadók sorrendjét is sorsolják.
« előző oldal
következő oldal »