« előző oldal
következő oldal »
kep
Informatika-történeti kiállítás a szegedi Agorában
2012. december 17.
Európában egyedülálló, több ezer darabból álló informatika-történeti kiállítás nyílt a szegedi Agorában 1300 négyzetméteren.
kep
Vidéki Pályázati Nyílt Napok
2012. november 9.
A Pályázati Nyílt Napon 2 óra alatt tájékozottságra tehet szert TÁMOP-2.1.2 Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése témájú pályázattal kapcsolatban az Önhöz legközelebb eső városban.
kep
PIL Akadémia 2013
2012. november 6.
Immár második alkalommal rendezik meg a Partners in Learning Akadémiát, amely a TanárBlog és a Microsoft közös tanárképzése.
kep
Információs nap az Egész életen át tartó tanulásról - online közvetítés
2012. október 25.
A Brüsszelben tartott rendezvényen többek között kiderül, milyen újdonságokat hoz a program 2013-ban? Hogyan növelheti projektje esélyeit a támogatásra? Hogyan találhat partnereket?
kep
eTwinning Magyarország verseny
2012. október 19.
2012. október 18-án rendezte meg az eTwinning országos versenyt a Magyarországi eTwinning Szolgáltatópont, ahol a programban résztvevő hazai oktatási intézmények csapatai mutatkozhattak be.
kep
Közel 20 ország tanárai találkoztak Budapesten
2012. október 9.
Az Európai kulturális örökségünk témát járta körbe a szeptember 27. és 29. között megrendezett budapesti szakmai találkozó, az eTwinninges körökben már jól ismert Professional Developement Workshop.
kep
eTwinning Információs napok
2012. október 4.
2012. október 15-én, 16-án és 17-én információs szakmai napot tart az eTwinning. A három nap során az érdeklődő pedagógusok, iskola könyvtárosok, ifjúságvédelmi felelősök és szabadidő szervezők megismerhetik a nemzetközi testvériskolai programot.
kep
Élő közvetítés a Nemzetközi Kibertér Konferenciáról
2012. október 4.
A kétnapos kibertér-konferencián többek között az internet biztonságáról és a számítógépes bűnözésről lesz szó. A tanácskozást több külföldi politikai vezető és szakemberek részvételével rendezik meg Budapesten, melynek mottója: bizalommal és biztonsággal a szabadságért és fejlődésért.
kep
A Nemzetközi Kibertér Konferencia Ifjúsági Fóruma
2012. október 3.
2012. október 4-én és 5-én rendezik meg Budapesten a Nemzetközi Kibertér Konferencia Ifjúsági Fórumát. Az esemény fő célja, hogy megszólítsa a kibertér talán legnagyobb és legfontosabb felhasználói csoportját, a fiatalokat, s fórumot biztosítson kérdéseiknek.
kep
Diákmédia az internetkorszakban - konferencia
2012. október 1.
Október 19-20-án pedagógusoknak rendez konferenciát a DUE Médiahálózat. A Magyar Rádió Márványtermében tartandó, két napos programra a média és kommunikáció oktatásával, illetve a diákújságok és diákrádiók patronálásával foglalkozó tanárokat várunk.
kep
eTwinning Hetek 2012
2012. szeptember 27.
Érdeklődik az eTwinning projektek iránt, és szeretné megtudni, hogyan indíthatna projekteket, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Csatlakozzon Ön is a szeptember 24-től október 10-ig tartó eTwinning Hetek kampányhoz!
« előző oldal
következő oldal »