Sulinetwork 2014 konferencia

Az infokommunikációs technológia oktatási alkalmazásai iránt érdeklődő pedagógusok, az Educatio Nonprofit Kft. Digitális Pedagógia Osztálya által szervezett Sulinetwork 2014 Konferencia keretében immár hetedik alkalommal ismerkedhetnek meg a digitális írástudáshoz kapcsolódó korszerű módszertani fejlesztésekkel, eszközökkel. Az idei évben október 17-19. között Győrbe invitáljuk a pedagógusokat.

Az első nap plenáris előadásain a rendezvény résztvevői bepillantást nyerhetnek az oktatási konstrukciókhoz kapcsolódó támogató rendszerekbe, szolgáltatásokba, megismerhetik a TÁMOP 3.1.1. II. szakasz XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció) kiemelt projekt keretében megvalósuló IKT módszertani fejlesztéseket.

A második és harmadik nap workshopjain a résztvevők olyan gyakorlatra épülő foglalkozásokon vehetnek részt, amelyek során ötleteket kapnak a digitális tananyagok, korszerű eszközök tanítási gyakorlatban történő célszerű felhasználásához. A különböző területekről, intézménytípusokból érkező pedagógusok bővíthetik szakmai ismereteiket, és megoszthatják szakmai tapasztalataikat a digitális írástudás fejlesztésének jegyében.

Az IKT innovatív alkalmazásait felvonultató Sulinetwork 2014 célja, hogy találkozhassanak egymással az IKT oktatási célú alkalmazása iránt érdeklődő pedagógusok, szakértők és döntéshozók.

Önt is szeretettel várjuk a 2014. október 17-19-én a Sulinetwork 2014 Konferencián, Győrben, a Széchenyi István Egyetemen és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban!

Költségek és regisztráció

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szállás és az étkezés költségét a konferenciát szervező Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. viseli. A résztvevőknek csak az utazás költségeit kell fedezniük.

Mivel a rendezvény jelentős költségekkel jár az Educatio Nonprofit Kft. számára, kérjük, hogy csak akkor jelentkezzen, ha biztos benne, hogy részt tud venni a rendezvényen! Kizárólag olyan kollégák jelentkezési szándékát tudjuk elfogadni, akik a rendezvény mindegyik napján (2014. október 17-19.) vállalják a részvételt és a szekciókban történő szakmai munkát!

A rendezvény során korlátozott számban tudunk laptopokat biztosítani. Kérjük, amennyiben megteheti, hozzon magával saját laptopot! Amennyiben erre nincs lehetősége, kérjük, mindenképpen jelezze ezt a regisztrációs űrlapon!

A konferencia programja >>

Regisztráció >>


Forrás és további információ: www.sulinet.hu

 
Nyomtatás