Ugrás a tartalomhoz

Social Link - A közösségi média eszközeinek felhasználása konferencia

2012. szeptember 13.

A Social Link az ISABEL (Interactive Social Media for Integration, Skills Bartering,Empowerrment, Informal Learning) nemzetközi együttműködésen alapuló projekt záró rendezvényeként valósul meg.


Célja, hogy előadások és gyakorlati foglalkozások keretében bemutassa a közösségi média kínálta lehetőségeket az informális nevelés, kompetencia fejlesztés valamint közösség- és szemléletformálás terén. A rendezvényre elsősorban az oktatás, képzés, közösségfejlesztés és média területéről várunk szakembereket, akik érdeklődnek a közösségi média által kínált lehetőségek iránt, valamint számítunk web 2.0 felhasználókra is.

Időpont: 2012. szeptember 18. 10.00-20.00
Helyszín: R33 Kultúrközpont, 1095 Soroksári u. 58. (Közvágóhíd)

A konferencia részletes programját ITT tekintheti meg.

Ízelítő a programból:

Csatlakozz a Répa tv stábjának munkájához! Műsoraink sokrétűek, helyt kapnak benne tudósítások, beszámolók az intézmény történéseiről, sporteseményekről, koncertekről, azonban a fő profilunk olyan saját magunk által gyártott mini-komédiák készítése, melyekben szándékosan figurázzuk ki magunkat, magunkon keresztül bizonyos viselkedésformákat, s így mintegy görbe tükörben ábrázoljuk közösségünket.

Ángel Garcia del Dujo (Universidad de Salamanca, Spanyolország) Az előadás célja a Virtuális Tanulóbusz, az Isabel projekt által kidolgozott tanuló-tanító módszer bemutatása. A Virtuális Tanulóbusz olyan módszertani segédlet, amely széleskörű felhasználást tesz lehetővé az érdeklődők számára, valamint fenntarthatóságra törekszik, amihez különböző források állnak a rendelkezésére. A kézikönyv ehhez, és a közösségi riporterkedéshez kapcsolódva kínál alapokat.

A konferencián magyar-angol tolmácsolást biztosítanak.

A konferencián a részvétel díjtalan.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A konferencián a részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a konferencián illetve a workshopok-on való részvételi szándékát jelezze ITT.

A jelentkezések leadásának határideje: 2012. szeptember 13.
A kiválasztott résztvevõket legkésõbb 2012. szeptember 14-ig értesítik.


ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra