Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében c. továbbképzés

Tisztelt Érdeklődő!

Örömmel üdvözöljük a Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében c. továbbképzés regisztrációs felületén.

A képzésre előzetesen egy Regisztrációs űrlap kitöltésével, internetes felületen keresztül jelezheti részvételi szándékát, mely a jelentkezési feltételek elfogadása után jelenik meg.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi dokumentumokat, mivel a képzésre jelentkezés egyik feltétele, hogy ezek tartalmát megismerje, magára nézve kötelező érvényűnek tekintse:

  • Hallgatói tájékoztató: melyből értesülhet a képzés céljáról, a képzésre jelentkezés szakmai feltételeiről, a jelentkezés formájáról, menetéről, a helyszínről, időpontokról, az igazolás/ tanúsítvány kiadásának feltételeiről.
  • Pedagógus-továbbképzési szerződés: melyből tájékozódhat, hogy jelentkezését követően milyen jogok illetik, valamint milyen kötelezettségek terhelik a képzés megvalósulása alatt.


Tájékoztatjuk, hogy a képzés támogatási forrásból valósul meg, így Önt díjfizetési kötelezettség, kizárólag a pedagógus-továbbképzési szerződés 3.b pontjában meghatározott esetben terheli.

Tájékoztatjuk, hogy a pontosan kitöltött, és elektronikusan beérkezett Regisztrációs űrlap alapján elkészítjük az Ön névre szóló pedagógus-továbbképzési szerződését, melyet e-mailben juttatunk el az Ön regisztrációkor megadott e-mail címére .

Hangsúlyozni kívánjuk, hogy a képzésen történő részvétel feltétele a felek közötti pedagógus-továbbképzési szerződés megkötése. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ezzel kapcsolatosan a Hivatal – amennyiben jelentkezése sikeres – a regisztrációs felületen megadott e-mail címen keresztül fogja az ezzel kapcsolatos további teendőkről tájékoztatni.

 

Nyilatkozom, hogy a felnőttképzési szerződés, és mellékletét képező jelentkezési lap tartalmát megismertem, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lap adatai a valóságnak megfelelnek. Hozzájárulok továbbá az adataim képzéssel kapcsolatos dokumentumokban történő felhasználásához és kezeléséhez.

 

[1] Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a felek közötti kommunikáció a jelentkezési lapon megadott e-mail címen történik, a Hivatal az e-mail cím és jelszó felhasználó általi nem megfelelő kezeléséből származó károkért és visszaélésekért, az e-mail cím működésképtelenségéből adódó problémákért nem vállal felelősséget.

Nyomtatás