Interaktív tábla esettanulmány (2009)
2020. június 10.
kep Az Oktatási Hivatal az Európai Iskolahálózat IWB munkacsoportjának (European Schoolnet's Interactive Whiteboard Working Group) a felkérésére esettanulmányt készített az interaktív táblák közoktatásban való hasznosulásáról.
Digitális menetrend: nők az informatikában
2013. október 17.
kep

Digitális menetrend: egy uniós tanulmány szerint a nők digitális ágazatban való, nagyobb arányú részvétele évente 9 milliárd euróval növelné az uniós GDP-t.

eTrend konferencia
2016. november 17.
kep Szeretettel várjuk a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusokat az Oktatási Hivatal Sulinet Osztálya és az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont által szervezett eTrend konferenciára.
eTrend konferencia
2016. december 14.
kep Az Oktatási Hivatal Sulinet Osztálya és az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont 2016. december 9-10-én rendezte meg a 21. századi oktatás tendenciái, irányelvei iránt érdeklődők számára az eTrend konferenciát. A résztvevőknek szekcióülések keretében gyakorlatban is lehetőségük volt arra, hogy egyes témákkal részletesebben is megismerkedjenek.
„Elfogadlak!” – eTwinning tavaszi kampány Magyarországon
2017. április 12.
kep 2017-ben több eTwinning tevékenységgel a megkülönböztetés-mentességet szorgalmazzuk, ezért kapcsolódva a központi, európai kampányhoz, az idei hazai eTwinning kampány is az Inklúzió témája köré épül.
Ingyenes otthoni Microsoft Office használat a felsőoktatásban résztvevők számára is
2015. február 26.
kep

A Tisztaszoftver Program keretében a felsőoktatási hallgatók is ingyenesen tölthetik le 5 számítógépre, laptopra, és további 5 mobil eszközre a Word, az Excel, és a PowerPoint legfrissebb változatát.

eLEMÉRÉS 2015 – Felhívás
2015. február 5.
kep

eLEMÉR újra önértékelésre hívja az iskolákat! eLEMÉR az iskolák önértékelését támogató online keretrendszer, mérőeszköz. Azt mutatja meg, hol tart az iskola IKT intézményfejlesztő szemléletű használata terén.

Ingyenes otthoni Office 365 használattal bővül a Tisztaszoftver program
2014. december 9.
kep

Tovább bővül a Tisztaszoftver program: a köznevelésben tanuló közel 1,3 millió diák, januártól pedig minden pedagógus is jogtisztán is ingyenesen töltheti le 5 számítógépre, laptopra és további 5 mobil eszközre a Word, az Excel és a Powerpoint legfrissebb változatát.