« előző oldal
Pedagógustovábbképzések 1-es típusú diabéteszes óvodások és iskolások támogatására
A továbbképzés elméleti és gyakorlati modulból áll, amelyek áttekintést adnak a diabéteszről, a dietetikáról, illetve megismertetnek a kapcsolódó használati eszközökkel, valamint azok helyes, biztonságos alkalmazásával.
Több mint háromezren vettek részt az Ifjú tudósok középiskolai vetélkedő első fordulóiban
2021. november 12.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal által az idei tanévben is megszervezett Ifjú tudósok tudományos középiskolai vetélkedő első fordulóit 2021. november 8–10. között tartották.
Megjelentek az 1-es típusú diabéteszes tanulók óvodai-iskolai ellátását támogató képzések időpontjai és jelentkezési felületei
Az 1-es típusú diabétesszel élő óvodások és iskolások ellátásának támogatására az Oktatási Hivatal által szervezett 2021. szeptember 1-jétől induló pedagógustovábbképzések pontos időpontjai és jelentkezési felületei az alábbi linkeken érhetők el:
1-es típusú diabétesszel élő óvodások és iskolások ellátását támogató pedagógustovábbképzések
2021. augusztus 16.
A szakmai továbbképzések során a résztvevők elméleti áttekintést kapnak a diabéteszről és a dietetikáról, illetve megismerkednek a kapcsolódó használati eszközökkel és helyes alkalmazásukkal.
A holokausztról való tanítás és tanulás – ajánlások
2021. október 14.
A Nemzetközi Holokauszt Emlékezet Szövetség (IHRA) által összeállított ajánlások több mint 30 tagország küldötteinek szakértelméből merítenek.
« előző oldal