Ugrás a tartalomhoz

Augusztus végén kezdődik a szakmai tanévnyitó konferenciasorozat

2018. augusztus 8.

2018. augusztus 22. és szeptember 6. között húsz helyszínen tart megyei és fővárosi szakmai tanévnyitó konferenciát az Oktatási Hivatal (OH) az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Klebelsberg Központ és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató-fejlesztő Intézet közreműködésével.

A minisztérium vezetői tájékoztatást adnak a köznevelési ágazat főbb fejlesztéseiről és az új tanév feladatairól,.

Az OH vezetői a hivatal új tanévet érintő feladatairól tájékoztatják a részt vevőket. A konferenciasorozat résztvevői az OH-nak az adott megyében a köznevelési ágazatot támogató pedagógiai oktatási központjának (POK) a 2018/2019-es tanévre tervezett főbb szakmai programjait is megismerhetik.

A rendezvényeken a Klebelsberg Központ vezetői a következő tanévre tervezett legfontosabb feladataikat és fejlesztéseiket mutatják be.

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetének vezetői és munkatársai az állami tankönyvfejlesztésekről tájékoztatják a meghívottakat.

A szakmai tanévnyitó konferenciasorozat első állomása Budapesten lesz, a további helyszínek: Pécs, Veszprém, Szolnok, Miskolc, Tatabánya, Nyíregyháza, Békéscsaba, Eger, Székesfehérvár, Szeged, Debrecen, Szekszárd, Budapest (Nemzetiségi POK), Kecskemét, Salgótarján, Kaposvár, Zalaegerszeg, Győr és Szombathely.

A szakmai tanévnyitó konferenciák helyszínei és időpontjai >>

vissza az előző menü szintre
ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra