Ugrás a tartalomhoz

Jelentkezés 2018. évi szaktanácsadói képzésekre

2018. június 5.

A szaktanácsadói kapacitás bővítése érdekében az Oktatási Hivatal (OH) szaktanácsadói továbbképzéseket indít. A képzések célja a szaktanácsadói feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása.

Az OH meghatározta, hogy az általános bemeneti feltételeken túl mely megyékből, milyen szakterületekről és milyen speciális szempontok szerint várja a pedagógusok jelentkezését. A képzésekre azon kollégák jelentkezését várjuk, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat. A pedagógusok jelentkezésének rögzítése az intézményvezető feladata a www.oktatas.hu Saját oldal / Intézmény menüpontjában a Jelentkeztetés minősítési eljárásra, eljárások adatainak megtekintése (2018., 2019.) ikonon keresztül. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a jelentkeztetés elvégzése előtt a 2018T eljárási azonosító kiválasztása szükséges.

Jelentkezni 2018. június 5. és június 13. között lehet az oktatas.hu felületén.

Mivel a rendelkezésre álló létszám korlátozott, az OH a beérkezett jelentkezések közül a bemeneti feltételek teljesülése és a szakmai és hiányterületi szempontok figyelembe vételével választja ki a képzés résztvevőit. A képzésre való jelentkezési időszak lezárását követően az OH elektronikus úton, a KIR-ben szereplő e-mail-címen értesíti a jelentkezőket a jelentkezés eredményéről.

Bővebb információt az alábbi tájékoztató anyagok tartalmaznak:

Dokumentációsablonok:

További információt az OH területileg illetékes pedagógiai oktatási központjaitól kérhet.

vissza az előző menü szintre
ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra