„eTwinning – Innováció és Oktatás” – nemzetközi szeminárium

Az Oktatási Hivatalban működő eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont 2023. május 12–14-e között eTwinning nemzetközi szemináriumot szervezett „eTwinning – Innováció és Oktatás” címmel.

Az Európai Bizottság kezdeményezésére 2005-ben indult eTwinning program mára Európa, sőt a világ egyik legnagyobb online pedagógusközössége lett, amely több mint 17 éve szervezi hálózatba Európában és – az eTwinning Plus révén – Európán kívül is az innovatív pedagógusokat.

A Danubius Hotel Arénában megtartott angol nyelvű szakmai szeminárium vezető témája az eTwinning program éves témája volt, ami 2023-ban: „Innovation and Education – Being Creative with eTwinning”.

A szemináriumra 14 országból érkeztek meghívottak: gyakorló pedagógusok és a nemzeti szolgáltató pontok munkatársai. A szakmai képzést kezdő eTwinningező pedagógusoknak tartották, akik azért érkeztek, hogy megismerjék a programban rejlő lehetőségeket, bekapcsolódjanak a projektmunkába, megismerkedjenek más országokból érkezett kollégákkal, szakmai partnerségeket kössenek, és elindítsák projektjeiket az eTwinning programban.

 

Nyomtatás

CÍMKÉK

eTwinning