Pályaorientáció a középiskolában (e-learning képzés és kontaktnap)

Az EFOP-3.10.1-17-2017-00001 „Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival" projekt keretein belül pályaorientáció témájú továbbképzés kerül megvalósításra. A képzés célja, hogy a középiskolák pedagógusai még felkészültebben tudják támogatni a komplex pályaorientációs folyamatot, így segítve diákjaikat a továbbtanulással kapcsolatos döntések meghozatalában.

A továbbképzés két részből áll:

  • Az első rész (10 óra) távoktatásban feldolgozható e-learning tananyag, mely a háttérismeretek elsajátítását segíti. (Két képzési időszak közül választhat a jelentkezés során.)
  • A második rész (10 óra) kontaktnap formájában valósul meg, célja az elméleti ismeretek gyakorlati alkalmazásának megismerése, egyéni és csoportos pályaorientációs gyakorlatok saját élményű megtapasztalása. (A megadott helyszínek és időpontok közül választhat a jelentkezés során.)

A két képzési egység külön-külön is elvégezhető, a teljesítésről az Oktatási Hivatal tanúsítványt állít ki.

A regisztráció során megadott adatok kezelésével kapcsolatban, kérjük, szíveskedjen elolvasni az adatkezelési tájékoztatót

A továbbképzés elvégzése ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Név: *
E-mail-cím: *
Intézmény neve és címe: *
Munkakör: *
Születési hely és idő: *
Szekciók:
Jelentkezés e-learning képzésre
Jelentkezés kontaktnapra (a képzés az adott napon 9-18 óráig tart)
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom: *

A kötelezően kitöltendő mezőket csillag (*) jelöli!