Heves megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencia 2018/2019. tanév

A rendezvény célja a megyében dolgozó intézményvezetők tájékoztatása a 2018/2019-es tanév aktuális feladatairól, fejlesztéseiről.

A helyettes államtitkár úr a köznevelési ágazat főbb fejlesztéseit és a 2018/2019-es tanév feladatait mutatja be. Az OH főosztályvezetője a hivatal új tanévet érintő feladatairól tájékoztata a résztvevőket, akik az OH-nak a köznevelési ágazatot az adott megyében támogató pedagógiai oktatási központja (POK) 2018/2019-es tanévre tervezett főbb szakmai programjait is megismerhetik. A Klebelsberg Központ főosztályvezetője a következő tanévre tervezett legfontosabb feladataikat és fejlesztéseiket mutatja be. Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetének főigazgató helyettese az állami tankönyvfejlesztésekről tájékoztatja a meghívottakat.

Időpont: 2018. augusztus 28. 10:00

Helyszín: Megyeháza (3300 Eger, Kossuth Lajos utca 9.)

Név: *
Intézmény neve: *
Beosztás: *
E-mail-cím: *

A kötelezően kitöltendő mezőket csillag (*) jelöli!

Az Oktatási Hivatal tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.