DiabMentor - szakmai továbbképzés pedagógusoknak a cukorbeteg gyerekek támogatásáért című gyakorlati képzés

DiabMentor - szakmai továbbképzés pedagógusoknak a cukorbeteg gyerekek támogatásáért című gyakorlati képzés az Oktatási Hivatal szervezésében

 

A meghirdetésre került jelenléti képzésünk támogatást nyújt azon köznevelési intézmények számára, ahol szükséges megszervezni a diabéteszes gyermekek napközbeni gondozását. A képzés további célja, hogy a képzést követően a pedagógus megfelelő szakértelemmel biztosíthassa az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek óvodákban, iskolákban történő támogatását (vércukorszintmérés, szükség esetén, orvosi előírás alapján, a szülővel, más törvényes képviselővel, a megadott kapcsolattartási módon egyeztetve, az előírt időközönként a szükséges mennyiségű inzulin beadását).

Magyarországon csaknem 1 millió cukorbeteg él, köztük 45 ezer felnőtt és több mint 4000 gyerek 1-es típusú diabéteszes. A napi többszöri vércukormérés, inzulin beadás, szénhidrátszegény diéta betartása nehézséget okoz a gyermekek számára. Ezért a környezetet szükséges felkészíteni ennek elfogadására, és a betegséghez kapcsolódó teendőkre.

Rendezvényünk kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható! Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon képzésünkre, ha a képzés időpontjában rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal!

Amennyiben a képzéssel kapcsolatban kérdése merül fel kérjük, hogy írásban jelezze a diabetesz@oh.gov.hu címen.

Javasoljuk, hogy a jelen gyakorlati képzés előtt szíveskedjenek jelentkezni a „DiabMentor - szakmai továbbképzés pedagógusoknak a cukorbeteg gyerekek támogatásáért” című elméleti képzésre és lehetőség szerint a tananyagot szíveskedjenek átolvasni a gyakorlati képzés időpontjáig.

A gyakorlati képzés elvégzéséről igazolást állít ki az Oktatási Hivatal, amely a helyszínen kerül átadásra. A képzés elvégzéséről kiállított igazolás 5 óra képzést igazol.

Az alábbi elektronikus adatlap kitöltésével tud a képzésünkre jelentkezni.

Adatkezelési tájékoztató>>

Figyelem! Az Egri Pedagógiai Oktatási Központ 2021. október 20. 12 órai rendezvénye a Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium (díszterem), 3300 Eger, Széchenyi István u.17 helyszínen lesz megtartva.

Jelentkező neve: *
amelyre a képzés elvégzéséről szóló igazolás kiállításra kerül
Jelentkező születési neve: *
Jelentkező születési helye: *
Jelentkező születési ideje (év, hónap, nap): *
Jelentkező anyja neve: *
Jelentkező telefonos elérhetősége: *
E-mail-cím: *
amellyel a képzésre bejelentkezik és amelyet napi rendszerességgel olvas
Munkahely megye: *
Munkahely neve: *
Munkahely címe: *
Munkahely e-mail-cím: *
Szekciók: *
Választható időpontok
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 77 fő
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 80 fő
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
 - 100 / 100 fő (betelt)
Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és tudomásul vettem a személyes adataimnak az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez hozzájárulok: *
Az Oktatási Hivatal tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

A kötelezően kitöltendő mezőket csillag (*) jelöli!