„DiabMentor - szakmai továbbképzés pedagógusoknak a cukorbeteg gyerekek támogatásáért” című gyakorlati képzés az Oktatási Hivatal szervezésében

A meghirdetésre került jelenléti képzésünk támogatást nyújt azon köznevelési intézmények számára, ahol szükséges megszervezni a diabéteszes gyermekek napközbeni gondozását. A képzés további célja, hogy a képzést követően a pedagógus megfelelő szakértelemmel biztosíthassa az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek óvodákban, iskolákban történő támogatását (vércukorszintmérés, szükség esetén, orvosi előírás alapján, a szülővel, más törvényes képviselővel, a megadott kapcsolattartási módon egyeztetve, az előírt időközönként a szükséges mennyiségű inzulin beadását).

Magyarországon csaknem 1 millió cukorbeteg él, köztük 45 ezer felnőtt és több mint 4000 gyerek 1-es típusú diabéteszes. A napi többszöri vércukormérés, inzulin beadás, szénhidrátszegény diéta betartása nehézséget okoz a gyermekek számára. Ezért a környezetet szükséges felkészíteni ennek elfogadására, és a betegséghez kapcsolódó teendőkre.

Amennyiben a képzéssel kapcsolatban kérdése merül fel kérjük, hogy írásban jelezze a diabetesz@oh.gov.hu címen.

Javasoljuk, hogy a jelen gyakorlati képzés előtt szíveskedjenek jelentkezni a „DiabMentor - szakmai továbbképzés pedagógusoknak a cukorbeteg gyerekek támogatásáért” című elméleti képzésre és lehetőség szerint a tananyagot szíveskedjenek átolvasni a gyakorlati képzés időpontjáig.

A gyakorlati képzés elvégzéséről igazolást állít ki az Oktatási Hivatal, amely a helyszínen kerül átadásra. A képzés elvégzéséről kiállított igazolás 5 óra képzést igazol.

Az alábbi elektronikus adatlap kitöltésével tud a képzésünkre jelentkezni.

 

Adatkezelési tájékoztató>>

Jelentkező neve : *
(amelyre a képzés elvégzéséről szóló igazolás kiállításra kerül)
Jelentkező születési neve : *
Jelentkező születési helye: *
Jelentkező születési ideje : *
(év, hónap, nap)
Jelentkező anyja neve: *
Jelentkező telefonos elérhetősége: *
Munkahely neve: *
Köznevelési intézmény esetében OM azonosító: *
Munkahely megye: *
Munkahely címe: *
E-mail-cím : *
(amellyel a képzésre bejelentkezik és amelyet napi rendszerességgel olvas)
Munkahely e-mail-címe: *
Képzések időpontja : *
Kérjük, válasszon az alábbiak közül
 - 110 / 110 fő (betelt)
 - 110 / 93 fő
 - 110 / 110 fő (betelt)
 - 110 / 110 fő (betelt)
 - 110 / 110 fő (betelt)
 - 110 / 110 fő (betelt)
 - 110 / 110 fő (betelt)
 - 110 / 110 fő (betelt)
Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és tudomásul vettem a személyes adataimnak az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez hozzájárulok: *
Az Oktatási Hivatal tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

A kötelezően kitöltendő mezőket csillag (*) jelöli!