III. Innovatív Pedagógus Konferencia, Miskolc
2017. április 13.
2017. április 29-én, szombaton rendezik meg a III. Innovatív Pedagógus Konferenciát, melynek házigazdája a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon. Céljuk, hogy ötleteket, "jó gyakorlatokat" mutassanak be az IKT eszközökkel támogatott oktatás témaköréből.
„Elfogadlak!” – eTwinning tavaszi kampány Magyarországon
2017. április 12.
2017-ben több eTwinning tevékenységgel a megkülönböztetés-mentességet szorgalmazzuk, ezért kapcsolódva a központi, európai kampányhoz, az idei hazai eTwinning kampány is az Inklúzió témája köré épül.
Pályázati felhívás eTwinning Nagyköveti tevékenység ellátására a Közép-dunántúli régióban
2017. január 27.
kep Az eTwinning program európai iskolák Információs és Kommunikációs Technológiák segítségével folytatott együttműködési tevékenységeit támogatja azáltal, hogy technikai, pedagógiai és módszertani segítséget, eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a regisztrált intézményeknek, pedagógusoknak.
Erasmus+ kurzusok pedagógusok számára
2016. december 14.
kep Az idei évben Egri Józsefné eTwinning nagykövet kollégáival elhatározta, hogy az egyesületükben (Kállósemjéni Diákokért és Ifjakért Egyesület) eddig összegyűlt tapasztalataikat szívesen megosztják más pedagógusokkal illetve azokkal, akik gyerekekkel foglalkoznak iskolában vagy tanórán kívüli foglalkozásokat, szakköröket szerveznek nekik.
eTrend konferencia
2016. december 14.
kep Az Oktatási Hivatal Sulinet Osztálya és az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont 2016. december 9-10-én rendezte meg a 21. századi oktatás tendenciái, irányelvei iránt érdeklődők számára az eTrend konferenciát. A résztvevőknek szekcióülések keretében gyakorlatban is lehetőségük volt arra, hogy egyes témákkal részletesebben is megismerkedjenek.
eTrend konferencia
2016. november 17.
kep Szeretettel várjuk a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusokat az Oktatási Hivatal Sulinet Osztálya és az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont által szervezett eTrend konferenciára.
Jelölés Sulinetwork-díj 2015-re
2016. november 11.
kep A 2012-ben alapított Sulinetwork-díj szakmai elismerésben évről évre azok a pedagógusok és oktatási szakemberek részesülnek, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az info-kommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak elterjesztéséhez.
Hazai őszi kampány a digitális polgárság jegyében
2016. október 19.
kep

Az eTwinning program az aktív európai polgárok következő generációjának felnevelésében nyújt segítő kezet, ezért arra ösztönöz mindenkit, gondolkozzon el, hogyan tudná megragadni, mit is jelent ma digitális polgárnak lenni. Az alkotásokat 2016. október 27. éjfélig várják.