Ugrás a tartalomhoz

Intézménytörzs adatok kiegészítése az oktatási igazolványok igényléséhez szükséges adatokkal

A köznevelési intézmények az oktatási igazolványok igényléséhez szükséges kiegészítő intézményi adatokat (Rövidített név, diákigazolvány ügyintéző adatai) a köznevelési intézménytörzs (KIRINT) egységes adatmódosító felületén keresztül tudják megadni, frissíteni.

A KIR intézménytörzs adatmódosító felület a https://kirint.kir.hu/IntezmenyiAdatModosito címen érhető el, ahova bejelentkezve az Adatmódosítás, feltöltés / Oktatási igazolványokkal kapcsolatos adatok menüpontban, a kívánt telephely sorának végén található

(ceruza ) ikonra kattintva adható meg a hiányzó adat,
vagy frissíthető a már meglévő, majd a bal alsó sarokban található ) ikonra kattintva menthető a módosítás.

A KIR intézménytörzsben megadott adatok a módosítást követő napon töltődnek át az OKTIG felületére, amit az intézményi ügyintéző az OKH menüpontra kattintva az intézmény részletes adatai között tud ellenőrizni.

OKH – oktatási kártya kiadóhely rövidítése, a köznevelési intézménynek OKH kódonként (OM és feladatellátási hely kódonként) jelennek meg az OKTIG felületén.

Rövidített név – az intézmény hivatalos nevéből képzett, legfeljebb 32 karakter hosszúságú (szóközökkel együtt, különleges karakter nem megengedett) megnevezés, mely a diákigazolványon, a diákigazolvány elkészültéig kiadott igazoláson és a pedagógusigazolvány elkészültéig kiállított pedagógusigazoláson jelenik meg. A rövidített név nem lehet az intézmény nevéből képzett betűkód vagy mozaik szó!

Diákigazolvány ügyintéző adatai – az oktatási igazolvánnyal kapcsolatos ügyintéző elérhetőségeit kell megadni (név, telefonszám, e-mail-cím).

vissza az előző menü szintre
ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra