Ugrás a tartalomhoz

Adatvédelmi tájékoztató

Az Oktatási Hivatal honlapja látogatóinak bizonyos személyes adatai két módon kerülhetnek a birtokunkba:

Honlapunkat a központi államigazgatási szervek honlapjára vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek megfelelően alakítottuk ki. Törekedtünk arra, hogy az említett személyes adatok kezelése ne terjedjen túl a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértéken, továbbá – amennyiben a látogató hozzájárulására szükség van – az az ő és a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatói adatainak felelős kezelője az Oktatási Hivatal. Előfordul, hogy a honlapunkról kiindulva a látogató átlép egy másik honlapra, ilyen esetekben adatainak kezelése a továbbiakban már ott történik. (A böngésző mindig mutatja, hogy a képernyőn látható információ mely honlapról származik.)

Az Oktatási Hivatallal való kapcsolatfelvételre ajánljuk az Ügyfélszolgálat menüpontban található címeket, telefonszámokat.

Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek. Az Oktatási Hivatal más, a honlappal nem összefüggő tevékenysége során is kapcsolatba kerül állampolgárokkal, ügyfelekkel, akiknek személyes adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az Oktatási Hivatal elnöke által kiadott, a Közérdekű adatok megismerésével kapcsolatos szabályzat szerint kezeli a Hivatal.

Ha további tájékoztatásra van szüksége adatainak kezeléséről, kérdezzen elektronikus levélben (info@oh.gov.hu), telefonon (+36-1-374-2100) vagy postai úton (1363 Budapest, Pf.19.).

Az alábbi linkekről érhető el az Oktatási Hivatal adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzata, valamint általános adatkezelési tájékoztatója.

 

Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat (pdf)

Általános adatkezelési tájékoztató (pdf)

Adatvédelmi tájékoztató az EU-s projektekben érintettek számára (pdf)

Adatkezelési tájékoztató a felsőoktatási felvételi eljárásban érintettek számára (pdf)

vissza az előző menü szintre
ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra