Megjelent a hivatalos Kiegészítés

A Hivatalos kiegészítésben a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.

A felvi.hu-n elérhető online Tájékoztató egységes szerkezetben tartalmazza a 2013. december 21-én nyilvánosságra hozott felvételi szabályokat, meghirdetéseket és tudnivalókat, valamint az azóta, a Tájékoztatóhoz tartozó Hivatalos kiegészítéssel módosított tartalmakat is. A felsőoktatási tájékoztató mától tehát a kiegészített tartalommal olvasható a Felvi.hu-n.

Figyelem!

A kiegészítésben jelennek meg az osztatlan hittanár-nevelőtanár (egyszakos és kétszakos) meghirdetések, illetve az új közigazgatás-szervező alapképzések. Aki ezekre a képzésekre kíván jelentkezni, annak különösen figyelmesen kell tanulmányoznia a kiegészített felvételi tájékoztatót.


A jelenleg olvasható szövegbe beépültek egyéb módosítások, pontosítások is, ezért minden jelentkezőt kérünk, hogy alaposan tanulmányozza át a tájékoztatók szövegét, és ezek figyelembevételével jelentkezzen.

A Hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata pdf-ben letölthető a Felvi.hu-ról »

(Forrás: www.felvi.hu)

Nyomtatás